banner564

Görüşler alındı, karar bugün

Yabancı sayısı ve 21 yaş altı kuralı ile ilgili yapılan toplantıda kulüpler düşüncelerini aktardı

Görüşler alındı, karar bugün
banner598

 Sezonun sona ermesinden sonra Kulüpler Birliği toplantı yaparak gelecek sezon için bazı statüler hakkında görüş alış verişinde bulundu. 

Yabancı sayısı ve 21 yaş altı konuşuldu
Konu başlıklarının yabancı sayısı ve 21 yaş altı olduğu bilgisine ulaşıldı. 
Kulüpler Birliği Başkanı Aslan Bıçaklı kulüplerin bu iki konuda farklı düşüncelerini olduğunu, yabancı konusunda bazı kulüplerin mevcut durumun devamı, bazılarının 2’ye indirilmesi, bazı kulüplerin ise tamamen kaldırılması gibi fikirler beyan ettiğini söyledi.
21 yaş altı konusunda ise 90 dakika 1 tane oynatmak zorunluluğunun aynı şekilde kalmasını savunan bir kısım kulüplerin olduğunu belirten Bıçaklı, bu sayının arttırılması yönünde görüş bildiren kulüplerin de bulunduğunu, bir başka ortaya atılan fikir ise yarışmacı ligde 21 yaş altı zorunluluğunun kaldırılması yönünde olduğunu vurguladı. 

Karar bugün alınacak
Bu iki önemli konu başlığıyla ilgili tüm görüşleri aldıklarını belirten Aslan Bıçaklı, bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısıyla nihai kararlarını vereceklerini, sonrasında ise federasyona yazı yazarak onların alacakları kararı bekleyeceklerini vurgulayarak sözlerine son verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474