banner564

Gözler KTSYD Kupası'nda

Sezonun en prestijli maçında karşılaşacak olan Küçük Kaymaklı ve Gençler Birliği hazırlıklarını sürdürüyor

Gözler KTSYD Kupası'nda
banner598
Küçük Kaymaklı ile Gençler Birliği, 9 Eylül Cumartesi günü Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı'nda oynanacak olan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası'nı kazanmayı hedefliyor.
Yeni sezona ve KTSYD Kupası'na yönelik antrenmanlarını sürdüren iki takımın teknik direktörleri İltaç Karayel ile Hasan Topaloğlu, KTSYD Kupası ile ilgili açıklamalar yaptı.

İltaç Karayel: Özel önem veriyoruz
"Gençler Birliği ile Mağusa'da oynayacağımız KTSYD Kupası maçına ayrı ve özel bir önem veriyoruz. Kalabalık taraftar kitlesine sahip 2 camianın takımlarını karşılaştıracakları için Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği yönetim kurulunu kutluyorum. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası’nı kazanarak lige girmek istiyoruz. Kupayı kazanırsak büyük bir moralle lige gireceğiz. KTSYD Kupası'nı kazanmak bize lig için de ekstra motivasyon sağlayacak."

Hasan Topaloğlu: Moral - motivasyonumuzu artırmak için kupayı istiyoruz
"Küçük Kaymaklı'ya karşı oynayacağımız KTSYD Kupası maçına kadar %60 hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. KTSYD Kupası ve Çetinkaya'ya karşı oynayacağımız Attila Topaloğlu Anı Maçı'nda gerçek gücümüzü göreceğiz. Ayrıca bu iki maç sonunda kadromuzda yer alacak olan üçüncü yabancı futbolcumuzu da belirleyeceğiz. Sezon öncesinde moral - motivasyonumuzu artırarak sezona girmek için KTSYD Kupası'nı müzemize götürmek istiyoruz. Çünkü yeni sezonda hedefimiz lig ve kupa şampiyonlukları olacaktır. Ligde şampiyon olamasak da Kıbrıs Kupası'nı kesinlikle kazanmak istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474