banner564

Kıbrıs’ta Ortadoğu rüzgarı

Ünlü sanatçı Wael Jassa ve keman virtüözü Divanessa Merit Royal’de hayranlarıyla buluştu

Kıbrıs’ta Ortadoğu rüzgarı
banner598
Merit Royal Hotel sahnesinde geçen hafta Lübnanlı iki ünlü ismi ağırladı. Lübnan’ın sevilen şarkıcılarından Wael Jassar ve keman virtüözü Divanessa, Ortadoğu ülkelerinden gelen konuklara tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. 
Merit Royal Hotel’de ilk olarak Ortadoğu ülkelerinde önemli bir hayran kitlesi bulunan keman virtiözü Divanessa sahne aldı. Olağanüstü keman çalma tekniği ve bestelerinde yer alan duygularıyla, ortaya enfes bir müzik ziyafeti çıkartan Divanessa’nın ardından ünlü şarkıcı Wael Jassar sahneye çıktı. Arap pop ve soft rock müziğine damga vurmuş, Arap ülkelerinde fırtınalar estiren ve en sevilen isimlerinden biri olan Wael Jassar'ı konukları ayakta alkışladı. 
Şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen sanatçı, sahneden inerek hayranlarıyla bol bol sohbet etti.  Wael Jassar, sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Hayranlarını kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf da çektiren Wael Jassar, kendisi için bir tutku olan müzik yolculuğunda başından geçenleri de hayranlarıyla paylaştı. Sanatçıya kadın hayranlarının yanı sıra erkek hayranlarının da ilgisi büyüktü. Özellikle kadınlar Wael Jassar ile fotoğraf çekilebilmek ve kendisine dokunabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. 

Ödüllü şarkılar Merit Royal sahnesinde yankılandı
Ülkesinde en iyi albüm dalında birçok ödülle taçlandırılan sanatçı, albümlerinden hareketli şarkılarla hayranlarının bir an olsun oturmasına izin vermedi. "El Hekaya", "Gheraba El Naas" şarkılarında mikrofonu hayranlarına uzatan Wael Jassar, şarkılarını hep bir ağızdan büyük bir keyifle söyledi. Gece boyunca eğlencenin temposunun bir an bile düşmediği özel konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Misafirlerin Wael Jassar şarkılarıyla çok eğlendiği de gözlerden kaçmadı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473