banner564

Gözler kupada

Bilardoda ligin tamamlanmasının ardından gözler Federasyon Kupası'na çevrildi

Gözler kupada
banner598
Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Bilardo Ligi'nin tamamlanmasının ardından gözler hafta sonu oynanacak Federasyon Kupası karşılaşmalarına çevrildi.
Number Eight Bilardo Salonu'nda 13 Haziran 2015, Cumartesi saat 15:00'de  oynanacak Federasyon Kupası "Yarı Final" karşılaşmalarında Lig Şampiyonu Mağusa Gelişim Akademisi ile Baf Ülkü Yurdu, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Akdeniz Üniversitesi finalist olabilmek için mücadele edecekler. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanmakta olan Federasyon Kupası karşılaşmalarında final 17 Haziran 2015, Çarşamba günü saat 19:00'da oynanacak.  Takımlar Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalar için yoğun bir çalışma temposuna girdiler. Ligde aradığını bulamayan takımlar: Baf Ülkü Yurdu, Akdeniz Spor Birliği ve Doğu Akdeniz Üniversite'si en azından bir kupa almanın hesaplarını yaparken, ligi şampiyon tamamlayan Mağusa Gelişim Akademisi ise sezonu iki kupa ile kapatmanın hesaplarını yapıyor.

Sıralama belirlendi
Mağusa Gelişim Akademisi'nin bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sıralama belirlendi. Lig karşılaşmaları geçtiğimiz gün oynanan 18. hafta maçları ile tamamlanırken, 33 puanlı Şampiyon Mağusa Gelişim Akademisi'nin ardından Vakıflar Spor Kulübü 30 puan ile 2'nci, Doğu Akdeniz Üniversitesi ise 27 puan ile 3'üncü oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 05:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474