banner564

Yetki komitede

Yalova ile Bağcıl arasında başlatılan birleşme sürecinde adım adım sona geliniyor

Yetki komitede
banner598
Bostancı Bağcıl ile Yalova kulüpleri arasında başlatılan birleşme sürecinde Yalova Kulübü birleşme konusunda başkanlar kurulundan yetki alındığını ve konunun Bağcıl kulübü ile oluşturulacak komite çalışmaları neticesinde birleşmenin tamamlanabileceğini açıkladı.
Yalova Kulübünden yapılan açıklamada birleşme konusunun iki kulüp için de güçlenmenin ve sosyal olarak birlikteliğin önemli kazanımlar sağlayacağı belirtilerek karar verilmesi gereken konular için bir komite oluşturulacağı belirtili.
Açıklamada şöyle denildi: “Yalova Spor Kulübü yetkili kurulları olarak 41 yıldır birlikte yaşadığımız ve bundan sonrada bir arada yaşayacağımız dostlarmızla sportif anlamda da birlikteliğin çok önemli kazanımlar sağlayacağı düşüncesinden hareket ederek, kaynakların güçlenmesi ve verimliliğinin artması, sportif çeşitliliğin artması,  insanımıza daha kaliteli hizmet sunulması, sağlayacağı moral motivasyon ve yaratacağı sinerji ile daha başarılı ve güçlü bir yapının kurulabileceğine inanmaktayız. Bu konunun görüşülmesini uygun bulmakla birlikte 2015 – 2016 futbol sezonunun başlamasına) sezon hazılıkları, yeni başkan ve yönetim kurulunun belirlenmesi, teknik ekipler, takımların oluşturulması v.s. gibi konular) kalan sürenin çok kısa olması  sağlıklı bir birleşme sürecinin yaşanmasına engel olabileceği endişesini de beraberinde getirmektedir düşüncesindeyiz. Olası bir birlikte hareket etme ve birleşme planı için netleşmesi gereken konular olduğunu, görmekteyiz.  hukuki açıdan yeni yapının temsiliyeti, Yalova Spor Kulübünün Futbol Federasyonu kurucu üyeliği, mal varlıklarının ve sahip olunan tüm değerlerin kullanımı, mülkiyetlerinin durumu ve bunları yeni yapıya adapte etmek ve olası bir anlaşmazlıkta ayrılma kararı üretilmesi halinde yaşanabilecekler v.b. gibi konuların açıklığa kavuşması çok önemlidir. olası bir ters düşüşte kapanmaz yaralar açılmaması için bunun titizlikle ele alınıp sonuçlandırılması gerekktiği düşüncesindeyiz.  Düzgün ilişkiler kurup yaşatabilmemiz adına daha titiz çalışma yapılmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz.  Oluşturacağımız bu maksatlı komitemiz soru işareti yaratabilecek tüm konulara çözüm üretip kulübümüz adına verilecek önemli karar öncesi çalışmalarını tamamlayacaktır..”

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 05:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473