banner564

Güzel projeler yolda

Hentbol Federasyonu başkan ve yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi

Güzel projeler yolda
banner598
Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön ile yönetim kurulu 2015-2016 sezonunu değerlendiren bir basın toplantısı düzenledi.
Başkan Mustafa Akyön ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı basın toplantısında bir yıllık dönemde yaptıkları ve yeni dönemde neler yapacaklarına dair bilgiler verdiler.
 
Hentbol Arena yapılıyor
Akyön basın toplantısında en önemli icraatlarının Hentbol Arena konusunda yol aldıklarını belirterek “Hentbol Arena için gerekli olan alan Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulunca tahsis edilmiştir. Şu anda taslak projeyi daireye sunmuş durumdayız. Atatürk Spor Kompleksi içinde tahsis edilen yer için çalışmalarımızı başlatmış durumdayız” dedi.
 
1 yılda iyi işler yaptık
Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön bir yılık dönemde yurt dışı temasları, alt yapılar, Türkiye Hentbol Federasyonu ile ilişkiler, federasyonun işleyişi, web sayfası ve lisans konusunda iyi işler yaptıklarını belirtti.
 
130 bin TL bütçe 90 bin TL hakem parası
Spor Dairesi tarafından kendilerine verilen 130 bin TL’lik bütçe ile sezonu çıkarmaya çalıştıklarını belirten Akyön, “130 bin TL olan bütçemizin sadece 90 bin TL’sini hakem ücretlerine harcadık. 40 bin TL ile de federasyonu döndürmeye çalıştık. Kolay değil ama sponsorlarla bu işi çözmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Yeni sezon hedefleri
Başkan Mustafa Akyön, 2016-2017 sezonu için de planladıklarını basın toplantısında açıkladı.
Akyön, Minikler Ligi, Masterler Ligi, Barkod Lisans Sistemi, Web sayfasının iyileştirilmesi, federasyon arşivi, dışa açılım, Hentbol Arena, maçların çekimleri ve sponsorlukların geliştirilmesi olarak açıkladı.
 
Biz art niyetli değiliz
Son günlerde verilen cezalar konusunda da değinen Akyön yapılan eleştirilerin kendisi ve arkadaşlarının hak etmediğini belirtti. “Biz ne gördüysek ona göre ceza verdik” diyen Akyön, “Ama yapılan ağır eleştirileri hak etmiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474