banner564

Güzelyurt masterleri yurda döndü

Güzelyurt masterleri 17 Ağustos’ta Almanya’nın Münih kentine düzenledikleri spor ve kültür gezisini tamamlayarak yurda döndü.

Güzelyurt masterleri yurda döndü
banner598
22 kişiden oluşan kafile İstanbul üzerinden Münih’e giderken, kaldıkları Waldkirchen kasabasında Kıbrıslı Türk Doktor Behzat Ünel tarafından karşılandı. İlk olarak Waldkirchen kasabası Belediye Başkanı Pollak Heinz’a bir nezaket ziyareti yapan kafile, burada Belediye Başkanı’na bir onurluk takdim etti. Belediye Başkanı kabulde yaptığı konuşmada kafileyi kasabalarında ağırlamaktan mutlu olduklarını ve bu gibi temasların karşılıklı olarak devam etmesinin önemli olduğunu vurguladı. Kafile adına kısa bir konuşma yapan takım sorumlusu Uluç Cam dört yıl önce de burada konakladıklarını ve yine burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ayrıca ziyaretin gerçekleşmesinde büyük payı olan Dr.Behzat Ünel’e teşekkür etti. Daha sonra kafile sırası ile Passau,Viyana, Salzburg, Münih ve Prag’ı kapsayan kültür gezisini gerçekleştirirken, özellikle Münih’te Bayern Münih’in maçlarını oynadığı Allianz Arena’nın gezilip dolaşılması kafilede büyük memnuniyet yarattı.
Waldkirchen masterleri ile yapılacak olan dostluk karşılaşması ise olumsuz hava koşulları nedeniyle oynanmazken, son gece kafileye Dr.Behzat Ünel sosyal içerikli bir gece düzenledi. Gecede Dr. Behzat Ünel’e yaptığı katkılar nedeniyle Kıbrıs motifleri taşıyan bir el işi takım sorumlusu Uluç Cam tarafından verildi.
 Gezisini tamamlayan Güzelyurt masterleri önceki gün İstanbul üzerinden adaya döndü.
 
Masterlerin ziyareti yerel basında yer aldı
Öte yandan Güzelyurt Masterler takımının düzenlediği bu gezi Bavyera eyaletinin yerel gazetelerinden olan Passau gazetesinde geniş şekilde yer aldı. Kafileden geniş şekilde bahseden gazete, Waldkirchen Belediye başkanına yapılan ziyareti de sayfalarına taşıdı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474