banner564

Haftanın başarılıları ödüllendirildi

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından haftanın futbolcusu, hakemi ve antrenörü İpekay LTD. tarafından ödüllendirildi

Haftanın başarılıları ödüllendirildi
banner598
Diyalog Gazetesi, İpekay LTD. işbirliğinde düzenlenen “Nivea For Men” ödülleri dün düzenlenen törenle haftanın başarılılarına verildi. 

Başarılılara ödülleri verildi
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 15. haftada süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Cihangir kalecisi Raif, haftanın antrenörü seçilen Mehmet Bolkan ve haftanın hakemi seçilen Kerem Eran ödülünü dün düzenlenen törenle aldı.

Mehmet Bolkan ödülünü aldı
Ateş hattından kurtulmak isteyen Çetinkaya, kendisi açısından oldukça önem taşıyan kritik mücadelede konuk ettiği ligin başarılı ekiplerinden DTB’yi zor da olsa mağlup etmeyi başarırken takımını bu karşılaşmaya iyi hazırlayan Mehmet Bolkan Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından haftanın antrenörü seçildi. Bolkan ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben’in elinden aldı.

Kerem Eran’a ödülü Özler tarafından verildi
Mormenekşe ile MTG  arasında oynanan derbi karşılaşmasında oldukça iyi bir yönetim gösteren Kerem Eran, bu performansı ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Derbinin atmosferini kaldırmayı başaran Kerem Eran’a ödülünü ise İpekay LTD. direktörü Mehmet Özler tarafından verildi.

Raif’e ödülünü Ünalmış verdi
Cihangir’in son haftalardaki çıkışına yaptığı kurtarışlarla katkı koyan Raif, Küçük Kaymaklı karşısında da kritik kurtarışlara imza atarak üç puanın gelmesini sağlayan Raif Pehlivan ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarlarından Beyzade Ünalmış’ın elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2015, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474