banner564

Hakemler İzmir’e uçtu

Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri resmi sezon açılışını yaptıktan sonra kamp çalışmaları yapmak üzere dün İzmir’e geldiler.

Hakemler İzmir’e uçtu
banner598
Gökmen Bolkan- KTSYD/İzmir

Dün İzmir- Balçova’da bulunan Termal Otele yerleşen kafilede 70 kişi yer alıyor. Kampta yoğun kondisyon çalışmalarına katılacak hakemler kampı 6 Ağustos’ta tamamlayarak KKTC’ye dönecekler. Hakemlerin yanı sıra kampa KTFF Kurullarından temsilciler ve gözlemciler de katıldılar.
Beş gün sürecek kampta sabah ve akşamüzeri yapılacak kondüsyon çalışmalarının yanı sıra sosyal aktivitelerle hakemlerin kaynaşmaları da hedefleniyor.

En iyi şekilde hazır olacağız
Otele yerleştikten sonra kısa bir toplantı yapıldı. Hakemlere kamp kurallarını ve programı açıklayan Kıbrıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan ve EPAK Başkanı Derviş Atakan en iyi şekilde kampı tamamlayarak dönmek arzusununda olduklarını belirttiler. Bu arada kafile bugün yapılacak idmanlardan sonra akşam Alaçatı’ya gezi düzenleme kararı alarak hakemlerin daha iyi şekilde kaynaşma sağlayacaklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474