banner564

‘Halkın sesi oldunuz’

Milli Olimpiyat Komitesi yöneticileri Diyalog Medya’yı ziyaret etti

‘Halkın sesi oldunuz’
banner598
Mert ÖZDEŞ
    KKTC Milli Olimpiyat Komitesi (MOK) Heyeti, Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Dursun Koç Başkanlığı’ndaki MOK Heyetinde Mali Sekreter Güner Burgul ve Yönetim Kurulu üyesi Atilla Mahmutoğlu da yer aldı.
   Ziyarette konuşan MOK Başkanı Koç, komitenin tüm engellemelere rağmen çalışmalarına devam ettiğini dile getirirken, Diyalog’un tarafsız yayınlarından övgüyle söz ederek “Halkın sesi oldunuz” dedi.
   “MOK yıllardan bu yana çeşitli zorluklarla mücadele etti. İktidar değişikliklerinden ve siyasi müdahale girişimlerinden olumsuz etkilensek de faaliyetlerimize devam ediyoruz” diyen Koç, “Ülke sporcularının önüne açabilmek, spor ambargolarını aşabilmek adına girişimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ile işbirliği halindeyiz. Öte yandan Olimpiyat Evi hazırlıklarımız da sürüyor“ şeklinde konuştu.

Akar: Kötü siyaset sporu da olumsuz etkiliyor
   Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ise MOK’a karşı yürütülen siyasi müdahale girişimlerini eleştirdi. 
   Akar,  “Diğer tüm konularda olduğu gibi siyasetin buraya da el atmış olmasından dolayı ciddi sorunlar yaşandığını görüyoruz. Maalesef ambargolar altında bir ülke olmamıza rağmen, içte birlik olup bu ambargoları nasıl aşacağımıza odaklanmak yerine içte kendi kendimizi yıpratmakla meşgulüz” dedi.
Konuşmaların ardından ziyaret anısına Akar’a plaket takdim edildi. MOK Başkanı Koç, Akar’a rozet takarken, komite üyeleriyle anı fotoğrafı çekildi...

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474