banner564

Hazır olacağız

1.Lig’in güçlü ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun teknik patronu Derviş Kolcu ligin ilk haftasına kadar tamamen hazır duruma geleceklerini açıkladı.

Hazır olacağız
banner598
Hamit SAKALLI


Biraz eksiğimiz var
Derviş Kolcu açıklamalarında yeni sezon hazırlıklarının yoğun şekilde devam ettiğini ve son hazırlık karşılaşmasını Cihangir ile oynayarak artık ligi beklemeye koyulduklarını ifade etti. Cihangir karşılaşmasında eksik noktalarını gördüklerini ve lige kadar bu eksiklikleri gidereceklerini belirten Kolcu, takımının motive olup bunu başaracağına inancının tam olduğunu vurguladı.

Zorlu bir deplasman
Ligin ilk haftasında Dumlupınar gibi zor bir deplasmana gideceklerini ancak hedeflerinin kesinlikle kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu ifade eden Kolcu, futbolseverlere zevkli ve mücadele dolu bir karşılaşma izlettireceklerini söyledi.

Hedefimiz ilk 4
Derviş Kolcu yeni sezonda Baf Ülkü Yurdu olarak hedeflerinin ilk 4 takım içerisine girebilmek olduğunu belirtirken, takımının bu hedefi başarabilecek kalitede olduğunu vurguladı. Derviş Kolcu sözlerine sakatlıktan uzak, futbol ve mücadele dolu bir lig dileyerek son verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473