banner564

Hedef iki maçta 6 puan

Mağusa Türk Gücü yarın oynayacağı Yeniboğaziçi maçıyla birlikte son haftada galip gelip devreyi tamamlamak hedefinde

Hedef iki maçta 6 puan
banner598
Muzaffer YELDAĞ

Geçtiğimiz haftalarda aldığı mağlubiyetler ve kaybettikleri 8 puan ile dikkat çeken Mağusa Türk Gücü yarın oynanacak bölge derbisinde Yeniboğaziçi'ni kendi evinde ağırlayacak. Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu verdiği demeçte, Yeniboğaziçi takımının iyi bir takım olduğunu ve zor bir karşılaşma olacağını söyledi. Kulüpte yaşanan belli sorunları ve geçtiğmiz haftalarda aldıkları mağlubiyetleri bu derbiyi kazanarak telafi etmek istediklerini belirterek maç ile ilgili tek istediklerinin kazanmak olduğunu ve futbolcularına güveninin tam olduğunu vurguladı.

Kesinlikle galibiyet istiyor
Ligin bitimine 2 hafta kaldığını belirten Ali Oraloğlu hazırlık dönemine geç başladıklarını ve şu an ligde hedefledikleri yerde olmadıklarını söyleyerek kalan son iki maçta iki galibiyetle 6 puan almak istediklerini belirtti. Öncelikle Yeniboğaziçi derbisini kazanıp, son maça iyi şekilde hazırlanarak kazanmak için mücadele edeceklerini söyleyen Oraloğlu futbolcuların da bu maçı kazanmak için çalışacağını belirtti.

Cezalı oyuncular yönetimin taktiri
Öncelikle kadro dışı kalan oyuncuları konusuna değinen Oraloğlu yönetim kurulunun almış olduğu bir karar olduğunu ve söyleyecek pek birşey olmadığını vurgulayarak sadece sahaya çıkıp işlerini yapacaklarını söyledi. Ayrıca Ayer'in sakat olduğunu, oynayıp oynayamayacağının belli olmadığını söyleyen Oraloğlu, kadroda ciddi eksiklerinin olduğunu ve bu eksiklikleri genç oyuncularıyla doldurmaya çalışacaklarını, gençlerin bunu başarabilecek kapasitede olduklarını belirtti.

Yukarıya tırmanacağız
Son olarak ligle ilgili hedeflerinden bahseden başarılı teknik adam bu saatten sonra ileriye dönük değil hafta hafta ilerleyeceklerini söyledi. İlk devreyi en az hasarla bitirme hedefinde olduklarını kaydeden Oraloğlu devre arasında yapacakları yerli ve yabancı transferler ve iyi bir hazırlık dönemi ile ligde daha yukarılara tırmanacağımıza inanıyoruz dedi.


Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474