banner564

Hedef İskele

Pazartesi akşamı ligin kapanış mücadelesinde Doğan Türk Birliği’ni mağlup eden Yenicami, İskele’ye hazırlanıyor

Hedef İskele
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in beşinci haftasında Doğan Türk Birliği’ni mağlup ederek liderlik koltuğunu teslim alan Yenicami’de moraller yerinde. Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Doğan Türk Birliği maçı sonrası spor servisimize yaptığı değerlendirmede zor bir haftayı geride bıraktıklarını, sonrasında ise daha zor bir haftaya hazırlanmaya başladıklarını söyledi.

Kazanmak önemliydi
Doğan Türk Birliği galibiyeti sonrası açıklama yapan Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, zorlu rakipleri karşısında aldıkları galibiyetin önemli olduğunu belirtti. Kazanmaları dışında lider olduklarının da altını çizen Sedat Devecioğlu, bunun takım adına önemli olduğunu ancak önlerinde daha uzun bir sürecin bulunduğunu belirtti. 

DTB maçı geride kaldı
Doğan Türk Birliği karşısında belli bölümlerde zorlanmalarına rağmen, galip geldiklerini aktaran Devecioğlu, Doğan Türk Birliği maçını geride bıraktıklarını, önlerinde bulunan zorlu deplasman Gençler Birliği maçını düşündüklerini söyledi.

Kayıp istemiyoruz
Sedat Devecioğlu Gençler Birliği deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada ligin iyi ve dinamik takımı ile altıncı haftada zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti. Hasan Topaloğlu ile Gençler Birliği’nin inanılmaz bir ivme ve çıkış yakaladığını belirten Devecioğlu, zor rakipleri karşısında ise yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi. 

Gençlerbirliği zor deplasman
Ligde iyi bir seri ve hava yakaladıklarını söyleyen Devecioğlu, bunun devam etmesi adına Gençler Birliği deplasmanının önemli olduğunu aktardı. Gençler Birliği maçı öncesi raiplerinin güçlü ve zayıf yönlerini iyi etüt edeceklerini de aktaran Devecioğlu, zor deplasmandan kayıpsız dönmek istediklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473