banner564

Hedef kaliteli oyuncu

Yenicami teknik heyeti kulübün altyapı vizyonu ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirerek bilgi verdi

Hedef kaliteli oyuncu
banner598
Yenicami teknik heyeti dün bir basın toplantısı gerçekleştirerek kulübün vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Teknik Direktör Sedat Devecioğlu basın toplantısında Yenicami Akademi’nin 6 yıllık bir geçmişi olduğunu belirterek altyapıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Amaç çağdaş kulüp
Devecioğlu ulusal ve uluslararası alanda sürekli zirvede yer alan başarının devamlılık gösterdiği ve ülke futboluna katkıda bulunan çağdaş bir spor kulübü olma amacını ortaya koyduklarını söyledi.

İlham veren başarı üreten bir vizyon
Devecioğlu saygın, öncü, başarılar üreten, sürekli öğrenen ve gelişen izleyenleri heyecanlandıran, ve ilham veren, gençliği ve öz kaynak gelişimini merkeze alan bir vizyon belirlediklerini vurguladı.

Yetenekli sporcular yetiştirmek istiyoruz
Sedat Devecioğlu teknik heyet olarak amaçlarının çağdaş spor anlayışını ve etik değerlerini yaygınlaştırmak sportif ruhsal ve bedensel sağlıklı ve yetenekli sporcular yetiştirmek hedefiyle yola çıktıklarını söyledi.

Spora saygıyı misyon edindik
 Devecioğlu dürüst, İlkeli, yenilikleri takip eden uygulayan rakibe, kendine ve spora saygı gösteren bir anlayışı benimsemeyi misyon edindiklerini ve bu amaçla futbolcu yetiştirdiklerini kaydetti.

Fair-play ruhunu aşılıyoruz
Devecioğlu oynanan maçlarda çocuklara fair play ruhunu aşılamaya çalıştıklarını belirterek birçok kez rakibin sahada sakat veya eksik kalması dolayısıyla gönüllülük esasına göre kendi takımlarını da eksilttiklerini söyledi.

Hedef A takımın % 70ini karşılamak
Sedat Devecioğlu amaçlarının ilerleyen yıllarda A takım seviyesindeki takımın % 70’inin öz kaynaktan oluşturmak istediklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473