banner564

‘Taciz değil, konuşma’

12 ve 13 yaşındaki kız çocuklarına cinsel tacizde bulunmakla suçlanan temizlik işçisi, polisin ortaya koyduğu iddiaları reddetti

‘Taciz değil, konuşma’
banner598
Çiğdem AYDIN
   Girne’de kaldığı apartmanda yaşayan iki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen Uğur Türkmen tutuklanarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının apartmanın damına çıktığı, kız çocuklarına beni ara şeklinde el işareti yaptığı ve sonrasında merdiven ayaklarında kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü.
   Polis, zanlının 31 Ocak tarihinde Girne’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana gelen cinsel saldırı suçundan dolayı tutuklandığını söyledi. 
   Zanlının saat 16.00 sıralarında kaldığı apartmanın damına çıktığını, damdan aynı apartmanda yaşayan 12 ile 13 yaşlarındaki iki kız çocuğuna ‘ara beni’ şeklinde el işareti yaptığını ve dil çıkardığını belirten polis, daha sonra merdiven ayaklarında kızları kendisine doğru çekerek cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
   Polis, kızların yaşadıklarına bazı apartman sakinlerinin de tanık olduğunu ve olayı polise bildirdiğini ifade ederek, polis ekiplerinin söz konusu apartmanda giderek zanlıyı gözaltına aldığını ifade etti. Zanlının KKTC’de temizlik görevlisi olarak çalıştığını kaydeden polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.
Dama kuş pisliği temizlemeye çıkmış!!!
   Mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 25 bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verirken söz hakkı verilen zanlı, “Dama kuş pisliği temizlemeye çıkmıştım. Kızları taciz etmedim sadece aramızda konuşma geçti” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474