banner564

Hedefe ulaştık

Gençlerbirliği teknik direktörü Ahmet Ogan takımın sezonu başarıyla tamamladığını açıkladı

Hedefe ulaştık
banner598
K-Pet Süper Ligi’nde altı yıl aradan sonra mücedele eden İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği lig sezonu play-out maçları sonunda ligde kalmayı başardı. 
Sezona Mustafa Gülcan başkanlığındaki yönetim kurulu, göreve getirilen teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan Gençler Birliği ligin ilk devresini iyi bir performans ortaya koyarak ilk sekiz içerisinde yer alarak tamamlamasına rağmen ligin ikinci devresinde inişli çıkışlı istikrarsız bir garafik çizerek, ligi on birinci sırada tamamladı. Play-out maçlarında başarılı bir performans ortaya koyarak ligde kalmayı başardı. Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan sezon değerlendirmesinde, altı yıl aradan sonra süper ligde mücadele etmenin mutluluğu yaşanırken, çok iyi bir başlangıç yaptıkları ve başarılı bir şekilde ilk devreyi tamamladıklarını vurguladı. Ligin ikinci devresinde sıkıntılı bir süreç geçirmelerine rağmen başkan, yönetim, futbolcu, teknik kadro ve taraftarlar ile çok büyük özveri ve mücadele göstererek ligde kalmayı başardıklarını belirtti. 


Büyük özveri ve mücadele gösterildi
“Genel olarak uzun bir aradan sonra mücadele ettğimiz süper lige iyi başlayan, ligde var olma isteği ve arzusu yüksek olduğu süreçte kulübün başkanı, yöneticisi, teknik kadro ve futbolcuları yılmadan her türlü özveriyi göstererek özelde İskele genelde beldenin süper ligde tek takım olan Gençler Birliği’ni ligde tutma başarısı göstererek, bu sezon adına başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum” diyen Ahmet Ogan özellikle süper ligde mücadele etmelerinin camia bütünlüğünde olumlu yansıdığını, taraftar kitlesinde yaşanan artış, iç ve dış sahada gerekli desteği vererek bir bütünlük içerisinde camiaya yakışır şekilde sezonu tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

Yeni sistem
Ahmet Ogan sistemde de değişiklik yaptıklarını vurgulayarak “Gençler Birliği bu sezon, son yıllarda en çok tercih edilen dörtlü savunma üzerine kurulu sisteme geçiş yaşadı. Dörtlü savunma sistemini içerisinde birçok futbolcular ilk kez oynadı. Takım çok genç futbolcularda kurulu olması zaman zaman siteme adapte olmada sıkıntılar yaşansa da uzun süreçte futbolcular sistem adapte olarak başarılı bir şekilde mücadele edildi” dedi. Kırmızı siyahlılar, 26 lig, 3 play-out, 3 de kupa olmak üzere 32 maç oynadılar.  

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473