banner564

Yakayı ele verdi

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda, tespih, yüzük ve süs eşyası yapımında kullanılan 18 kilogram kıymetli taşları yurda sokmak isteyen bir kişi yakalandı

Yakayı ele verdi
banner598
Atatürk Havalimanı'nda, tespih, yüzük ve süs eşyası yapımında kullanılan 18 kilogram akik ve zirkon gibi kıymetli taşları yasa dışı yollarla yurda sokmak isteyen kişi yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapalıçarşı'da tespih, yüzük, süs eşyası gibi eşyaların yapımında kullanılan değerli taşların ülkeye yasa dışı yollarla getirilmesini önlemek amacıyla çalışma yaptı.
Çalışma kapsamında, 12 Mayıs'ta yurtdışından yasa dışı yollarla değerli eşya getirileceği istihbaratı üzerine polisler, Atatürk Havalimanı'nda önlem aldı. Dış Hatlar Terminali'nde uygulama yapan polis ekipleri, yurtdışından gelen A.T'nin (33) valizinde arama yaptı.

Serbest bırakıldı 
 Valizdeki giyim eşyalarının arasına saklanmış 18 kilogramağırlığında tespih, yüzük ve süs eşyası yapımında kullanılan akik, zirkon gibi kıymetli taşlar ele geçirildi. Hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapılan A.T, cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473