banner564

“Hedefim A takım”

Yenicami alt yapısından yetişerek Galatasaray U-21 Takımına transfer olan Ahmet Sivri başarının öyküsünü anlattı

“Hedefim A takım”
banner598
Yenicami altyapısından yetişerek 1 ay önce Galatasaray U-19 Takımında denenmeye giden ve beğenilerek bir anda U-21 Takımına yükselen 18 yaşındaki Ahmet Sivri, hayallerini ve başarı öyküsünü Diyalog Gazetesi ile paylaştı
Spor servisine Galatasaray macerasını anlatan Ahmet Sivri, “Ben zaten Galatasaray taraftarıyım. Hayalini kurduğum formayı giymeye başladım. Burada ilk zamanlar zorlansam da adaptasyon sürecini aştım. Tesislerde kalıyorum. Eğitim hayatıma 1 yıl ara verip futbola odaklanacağım. Önümüzdeki sene eğitimime devam etmek istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek için bu yola çıktım. Çok fazla çalışacağım’’ şeklinde konuştu.

‘’Hocam bana güveniyor’’
Galatasaray U-21 Takımı Teknik Direktörü hakkında da konuşan Ahmet, ‘’Hocam bana güveniyor. Sürekli antrenmanlarda ne yapmam gerektiğini, nasıl daha verimli olabileceğimi gösteriyor. Önümün açık olduğunu ve çalışmam gerektiğini söylüyor, ben de onu her zaman dinleyip söylediklerini uyguluyorum’’ dedi.

‘’Türkiye’de futbol daha hızlı ve sert oynanıyor’’
Ülkemiz ile Türkiye arasındaki futbolu da değerlendiren Ahmet, “Ülkemizde yetenekli ve iyi futbolcu arkadaşlarım var ancak Türkiye’de futbol daha hızlı ve sert oynanıyor. Forma aslanın ağzında ve forma şansı bulabilmek için mücadele etmeniz, koşmanız gerekiyor’’ dedi. 

‘’Hasan hocamın hakkını ödeyemem’’
Konuşmasına devam eden genç oyuncu, “Hasan Ecer hocama ne kadar teşekkür etsem ona borcumu ödeyemem. Galatasaray’da denenmemde en büyük katkı onundur. Başta ailem ve Hasan Ecer hocam olmak üzere bana güvenen herkese teşekkür ederim’’ diye konuştu. 

‘’Hedefim Avrupa’da futbol oynamak’’
Hedeflerinden de bahseden Ahmet Sivri, “Galatasaray’da forma giydiğim için çok mutluyum. Sürekli olarak hocamın söylediklerini dikkate alıp çalışmalarımı her geçen gün daha da artırıyorum. Türkiye’ye ilk geldiğim zamanlar zorluk çektim ama zamanla buradaki arkadaşlarımla kaynaştık ve adaptasyon sürecini atlattım. İlk hedefim Galatasaray’da profesyonel olarak A takımda forma giymek. Daha sonra ise çok daha fazla çalışarak futbol hayatımı Avrupa’da sürdürmek’’ şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473