banner564

“hedefim zirve”

“Yıltan Muslu Yılın Gelecek Vadeden Hakemi” ödülünü bu yıl kazanan Hüseyin Özkan hedefinin en yukarısı olduğunu söyledi

“hedefim zirve”
banner598
Hamit SAKALLI

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Merkez Hakem Kurulu’nun tavsiyeleri ile her yıl geleneksel olarak seçilen “Yıltan Muslu Yılın Gelecek Vadeden Hakemi” ödülünü bu yıl kazanan Hüseyin Özkan, ileride hedefinin hakemliğin zirvesine çıkmak olduğunu söyledi.

Hakemliğe ilk adım 2007 yılında
Hüseyin Özkan, açıklamalarında hakemliğe ilk olarak 2007 yılında aday hakem olarak başladığını belirtirken; görev aldığı ilk resmi karşılaşmanın ise Hamitköy genç takımının bir mücadelesinde olduğunu söyledi. 2008 yılında C klasmanına yükselmeyi başaran Hüseyin Özkan, bu kategoride iki yıl görev aldıktan sonra 2010-2011 sezonundan itibaren B klasmanına yükseldi.

Vatani görev nedeniyle ara
2011 yılında vatani görevi nedeniyle hakemliğe ara veren Hüseyin, bu süreçte iki ameliyat geçirip 2012 sezonunda yeniden hakemliğe döndü. 2012 sezonundan itibaren de B klasmanda hakemliğini sürdürüyor.

Ödül onur verici
Hüseyin Özkan,  seçilen “Yıltan Muslu Yılın Gelecek Vadeden Hakemi” ödülüne layık görüldüğü için onur duyduğunu belirterek,  bu ödülün genç hakemler için bir marka olduğunu ve genç bir hakemin futbol camiası içerisinde ismini duyurması açısından oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı.

Süper Lig’de kalıcı olmak istiyorum
Hüseyin Özkan öncelikli amacının Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu daha sonra ise üst klasman hakemliğe yükselerek ödülünü aldığı Yıltan Muslu gibi ismini Kıbrıs Türk Hakemliği tarihine yazdırmak istediğini ifade etti.

Yeni sezona hazır olacağım
Hüseyin Özkan yeni sezon öncesinde sıkı bir hazırlık dönemi geçirip önümüzdeki sezonda da başarılı bir performans ortaya koyacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473