banner564

Hedefimiz mutlak üç puan

Bu hafta Binatlı ile karşılaşacak olan Dumlupınar’da Erdoğ Barkınay galibiyet istediklerini söyledi

Hedefimiz mutlak üç puan
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Dumlupınar’ın defans oyuncusu Erdoğ Barkınay zorlu Binatlı maçı öncesi Diyalog’a konuştu. Erdoğ zorlu mücadelede hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söyledi.

 İstekli oyunumuzu sonuca yansıtma zamanı
Erdoğ Barkınay takım olarak Binatlı maçı hazırlıklarını Müslüm dışında tam kadro ve arzulu devam ettiklerini söylerken artık istekli oyunlarını sonuca yansıtma zamanının geldiğini söyledi. Bu haftaki zorlu mücadeleye mutlaka 3 puan için çıkacaklarını söyleyen Erdoğ ligde artık kazanıp üst sıralara tırmanmaya başlamak istediklerini söyledi.

“Müslüm ile iyi bir ikili olduk”
Takım ve kendi performansını da değerlendiren Erdoğ Barkınay takımda Müslüm ile iyi bir ikili olduklarını söylerken tüm spor kamuoyunda bunu doğruladığını söyledi. Kendi kişisel performansını kamuoyunu takdirine bıraktığını söyleyen Erdoğ kişisel görüşü hakkında ise şunları söyledi: ”Sakatlığıma rağmen 9 haftada tüm maçlarda 90 dakika oynadım. Dumlupınar’da çok mutluyum ve ileriki yıllarda da burada futbol yaşantımı devam etmek istiyorum fakat futbolu beni futbolcu yapan kulüp olan Yeniboğaziçi’nde bırakmak isterim fakat şimdi değil.”

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474