banner564

Hedefimiz şampiyonluk

Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’un başarılı oyuncusu Ferdi Gürses takımın performansının gayet iyi olduğunu söyledi

Hedefimiz şampiyonluk
banner598
Süleyman REBGE
KKTC Voleybol Ligi ekiplerinden Mağusa Çamlık Spor’un  başarılı oyuncusu Ferdi Gürses, yaptığı açıklamada, ligde ve kupada şampiyon olarak sezonu noktalamak istediklerini söyledi.

Takımın performansı şu anda iyi
Genç orta oyuncu yaptığı açıklamda, ligin başında takımın inişli çıkışlı bir performans sergilediğini fakat şu anda performanslarının gayet iyi olduğu söyledi. Ferdi Gürses “Yapılan transferler ile de gidişatımız sezon başına göre daha iyi oldu ve liderliğe yükseldik. Oturmuş bir takımımız var gelen arkadaşlarımızında takıma uyumu  ve katkısı tabi ki oldu” dedi. Kişisel performansınada değinen Gürses, kişisel performansını inişli çıkışlı olarak değerlendirirken günden güne daha iyi olmak için çalıştığını sözlerine ekledi.

Lig’deki performansımızı kupaya yansıtırsak şampiyon olmamak için bir neden yok
Önümüzdeki günlerde yapılacak kupa mücadelesine değinen Ferdi, ligdeki performanslarını sergilemeleri durumunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Hem lig de hem de kupada yarı finalde karşılacakları Erenköy takımı için “çok genç ve son ana kadar maçı bırakmayan bir takım” olduğunu ve dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ülkemizde voleybola verilen değer az
Ülkemiz voleybolu hakkında kişisel görüşlerini aktaran Ferdi, voleybolda çok yetenekli oyuncular olduğunu fakat gereken önemin verilmediğini, bu yüzden oyuncuların bir süre sonra voleybol oynamaktan vazgeçtiğini söyledi. Son olarak, kişisel kariyeri hakkındaki planlarını aktaran genç oyuncu, yaz ayında gerçekleşecek Plaj Voleybolu Ligi’ne partneri Osman Çetintaş ile katılacağını ve ileride bir kulüpte veya okulda yetenekli gençleri bulup eğitmek istediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474