banner564

Hedefler yüksek

Terim, Avrupa Şampiyonası için önemli mesajlar verdi

 Hedefler yüksek
banner598
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alman Kicker Dergisi'ne verdiği röportajda önemli mesajlar verdi. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen üçüncülük yeterli olmayacağını söyleyen Terim, Almanya'da oynayan Türk oyuncular için övgü dolu sözler kullandı. 

“Kolaycılık olur”
“Türk Futbolunu iyi tanımak gerekiyor. Türk futbolcularını anlamak ve onları disiplinle yaklaşmak gerekiyor. Onlara uygun bir sisteme adapte etmeniz gerekiyor. Bunun için de bir hisse ihtiyacınız var. Benim uzman bir ekibim var. Bu yüzden Türk Futbolu sadece Fatih Terim demek kolaycılık olur.”
“İmparator bana takılan bir lakap. Bu lakabın üstümde yarattığı bir baskı var. Ama bana gurur da veriyor çünkü her zaman çok yoğun çalıştım.”
2008 ile bugün arasında büyük farklar oluştu. Ben hocalık anlamında çok şey öğrendim bu süreçte. 2008'de elde ettiğimiz üçüncülük bana yeterli gelmiyor. Gelişimimizde bir sınır yok. Hala öğreniyoruz, öğreneceğiz."

“Almanya ile final oynamak isterim”
“2016 için beklentilerimiz yüksek ama imkanlarımız sınırsız değil. Yine de başarı istiyoruz, bunu hepimiz istiyoruz. Çok çalışacağız ve takım halinde iyi işlersek hiç bir şey imkansız değil. Ben gerçekçi biriyim, hayalci biri değilim ve iyi bir derece alacağımıza inanıyorum. Almanya ile finalde oynamak isterim.”
“Arda bizim yıldızımız. Başarılarıyla ilgili konuşmaya gerek yok. Ama tek yıldızımızın Arda olduğunu söylemek de yanlış olur.
Bir çok güçlü oyuncumuz var. Takımdaki yetenekli isimler kendilerini önümüzdeki yıllarda ispatlayacak.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473