banner564

Hedefleri aynı

Doğan Türk Birliği ve Yeniboğaziçi bugün karşılaşacakları maçtan galip ayrılmak istiyor

Hedefleri aynı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Ligin 21. haftasında bugün Girne 20 Temmuz Stadı’nda bir araya gelecek olan Doğan Türk Birliği ve Yeniboğaziçi takımları hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Hem Gürsel Kaçmaz, hem de Caner Oshan ligin kendileri adına bitmediğini belirtirken, kazanmak için doksan dakika mücadele edeceklerini belirttiler.

Caner Oshan: Bizim için lig bitmedi
 Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, Yeniboğaziçi maçı öncesi verdiği demeçte, Doğan Türk Birliği olarak henüz ligin kendileri adına bitmediğini, hedeflerinin devam ettiğini ve ligin son haftasına kadar en iyi şekilde mücadele edeceklerini vurguladı. Lig ikinciliği adına koydukları hedefin halen daha devam ettiğini belirten Caner Oshan, bunun yanında ise kupada yine sonuna kadar gitmek istediklerinin altını çizdi. Genç oyuncularına ve altta mücadele eden genç yeteneklere güvendiğini belirten Oshan, kadrolarının iki kulvar adına yeterli olduğunu vurguladı.

Kazanmak istiyoruz
Bugün karşılaşacakları Yeniboğaziçi maçını kazanmak istediklerini belirten Caner Oshan, ligin iyi takımlarından olan bir ekibe karşı zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Yeni Boğaziçi’nin iyi bir takım olduğunu belirten Caner Oshan ligde koydukları hedef doğrultusunda sahadan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını vurguladı. Ahmet Saygı haricinde takımda eksik olmadığını belirten tecrübeli Teknik Adam, iyi seyircileri önünde galip gelmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Gürsel Kaçmaz: Galibiyete ihtiyacımız var
Yeniboğaziçi Teknik Direktörü Gürsel Kaçmaz ise verdiği demeçte, geçen hafta kendileri adına ilklerin yaşandığı bir hafta olduğunu, bu nedenle puansız bir haftayı geride bıraktıklarını, Yeniboğaziçi olarak en kısa sürede 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini belirtti. Ligin kendileri adına bitmediğini de yineleyen Kaçmaz, ligi sonuna kadar sürdüreceklerini, rahat konumda olsalar bile kupanın ikinci planlarında olduğunu vurguladı. Bugün karşılaşacakları Doğan Türk Birliği takımının ligde çekindiği takımların başında geldiğini belirten Kaçmaz, genç kadrodan kurulu rakipleri karşısında işlerinin oldukça zor olduğunu vurguladı.

Rakibi küçümsemek hatadır
Yeniboğaziçi’nin tecrübeli çalıştırıcısı Gürsel Kaçmaz, kupada karşılaşacakları Yalova maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, kupada Yalova’yı çoğu kesimin küçümsediğini ancak böyle bir düşüncenin ciddi bir hata olduğunu hatırlattı. Maçın sahada iyi mücadele sonrası kazanıldığını hatırlatan Kaçmaz, bunu da geçmiş dönemlerde çok gördüğünü dolayısıyla kupadaki rakiplerine saygı duyduklarının bilinmesini istedi. Bugünkü maç öncesi takımda eksik oyuncularının bulunmadığını belirten Kaçmaz, iyi bir neticeyle sahadan ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473