banner564

Yakın Doğu çifte şampiyon

Ortaokullararası Basketbol Birinciliği’nde Yakın Doğu Koleji kız ve erkeklerde şampiyon oldu

Yakın Doğu çifte şampiyon
banner598
KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokulararası Basketbol Birinciliği’nde Yakın Doğu Koleji kız ve erkelerde şampiyon oldu.
10 yıldır arka arkaya şampiyon olan Levent Koleji bu kez kızlar finalinde Yakın Doğu Koleji’ne 51-45 yenildi. Yakın Doğu ezeli rakibinin 10 yıllık hegemonyasına son vererek şampiyon oldu. Erkeklerde ise favori Yakın Doğu Koleji, The Future Koleji’i zorlanmadan 45-27 yendi ve şampiyon oldu
 
Kızlarda YDÜ, Levent’i devirdi
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan kızlar finalinde 10 yıldır şampiyonluğun değişmez takımı Levent Koleji, Yakın Doğu Koleji’ne yenildi. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta Yakın Doğu Koleji güçlü rakibini 51-45 yenerek hem şampiyon oldu hem de rakibinin 10 yıllık şampiyonluğa son verdi.
Erkeklerde de favori olarak gösterilen Yakın Doğu Koleji, The Future Kolej karşısında baştan sona üstün oynadığı maçı 45-27 kazanarak şampiyon oldu.
Şampiyonada kızlarda Girne Amerikan Koleji, The Future Koleji’i 29-17 ve erkeklerde de The English School da TED Koleji’ni 28-26 yenerek üçüncü oldular.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474