banner564

Hentbol büyükler ligi başladı

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 – 2015 Hentbol Büyükler Ligi önceki akşam oynanan tek karşılaşma ile başladı.

Hentbol büyükler ligi başladı
banner598
Mustafa YAĞAN

Büyük Bayanlar Ligi’nde YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi), UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi), DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi), Şahlan ve Levent  olmak üzere beş takım mücadele edecek. Büyük Erkekler Ligi’nde ise YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi), UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi), DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi), Yükseliş, Darbaz, Mağusa Gelişim Akademisi, Korkuteli ve Lefkoşa Beşparmak takımları şampiyonlık için mücadele edecek.

Şampiyon hızlı başladı
Büyük Bayanlar Ligi ilk maçında Levent ile geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) UKÜ Arena’da karşılaştı. 
Daha genç oyunculardan kurulu rakibi karşısında zorlanmayan YDÜ bayanları, karşılaşmaya hızla başladı ve ilk devreyi 16-9 önde tamamladı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren YDÜ  karşılaşmayı 31 – 15 kazandı ve bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi. YDÜ takımından Gülşah attığı onbeş golle takımının galibiyetine önemli katkı koydu.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473