banner564

Her yer siyah-beyaz 4-2

Maçta son dakikalara 2-0 önde giren Mormenekşe, normal süresi 2-2 biten maçın uzatma dakikalarında Yenicami’ye 4-2 yenildi

Her yer siyah-beyaz 4-2
banner598
YER: Cihangir Stadı.
HAKEMLER: Savaş Tilki-Hakkı Emir-Ozan Kel
MORMENEKŞE: Devrim-Yusuf-Ahmet(Can Özsoy dk.18)-H.Özbaysal-Richard-Hasan Mani-Eren-Ali Bayır(Hasan Aksoy dk.103)-M.Fuat(Fevzi dk.73)
YENİCAMİ: Yusuf-Adil-Serkan-Neval-Uğur(H.Sadıklar dk.62)Serhan-Ünal-Batshi-H.Turan-Esin Sonay(Behiç dk.111)-Erbay 
GOLLER: Dk. 30 David, dk.75 Ali Bayır(M.MENEKŞE), Dk.78 (pen), 84 Esin Sonay, Dk.95 Serhan, dk114 H.Sadıklar(YENİCAMİ)

Abdullah ZAİFOĞLU
Pepsi Kıbrıs Kupası final maçında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Son dakikalara 2-0 önde giren Mormenekşe kupayı almasına ramak kala skor 2-2 olunca maç uzatmaya gitti. Uzatmada Yenicami’ye direnemeyen Mormenekşe maçı 4-2 kaybetti. Pepsi Kıbrıs Kupası şampiyonu Yenicami oldu.
Maçın son dakikalarında yaşanan olaylarda birçok taraftar yaralanırken her iki takım taraftarları da maçın böyle bir sahaya alınmasından dolayı büyük tepki gösterdi.
 5. dakikada David’in pasında Cemil’in vuruşunda Yusuf topu kornere attı.
 30. dakikada Richard’ın kullandığı faul atışında Yenicami kalesi önünde topa çok iyi yükselen David kafa ile topu ağlara yollayarak M.Menekşe’yi 1-0 öne geçirdi.
 37. dakikada Yenicami defansının arkasına atılan topla buluşan David kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kaleci Yusuf’un üzerine vurarak mutlak golü kaçırmış oldu.
 75. dakikada ani gelişen M.Menekşe atağında Serhan topu kontrol edemedi. Topla birlikte rakip ceza alanına giren Fevzi Erbay’dan kurtulduktan sonra topu Ali Bayır’a verdi. Ali Bayır da yerden bir vuruşla topu ağlara gönderince, skor da M.Menekşe 2 Yenicami 0 oldu.
 78. dakikada M.Menekşe takımından Can Özsoy H.Sadıklar’ı ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Esin Sonay skoru 2-1 yaptı.
 84. dakikada Batshi sol taraftan ortaladı Esin Sonay bu kez kafa ile topu ağlara yolladı ve skor 2-2 oldu.
 95. dakikada Serhan topla M.Menekşe caza alanına çok rahat girerek yerden bir vuruşla Yenicami’yi 3-2 öne geçirdi.
 114. dakikada Batshi yine sol taraftan getirdiği topu kale önüne kesti. Pozisyonu ok iyi takip eden H.Sadıklar Yenicami’yi 4-2 öne geçirdi. Maç da bu skorla sona ererken Yenicami kupanın da sahibi oldu.


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474