banner564

“İddialı bir lig olacak”

Teknik direktör Caner Oshan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Doğan Türk Birliği’nde 10 idman geride kaldı

“İddialı bir lig olacak”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği’nde sezon öncesi hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken sarı-laciverti takım 10 idmanı geride bıraktı. Oyuncularının çalışma azmi ve isteğinden oldukça memnun olduğunu belirten Tenik Direktör Caner Oshan, 2 Ağustos tarihinde Mağusa Türk Gücü ile ilk hazırlık maçını oynayacaklarını söyledi.

Salih dışında, kadroyu koruduk
Transfer sürecinde Salih Güvensoy dışında kadroyu koruduklarını aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, Emek Kırılmaz’ı kadroya dahil ettiklerini bütçeleri doğrultusunda ise yerli transfer konusunda takıma takviye yapabileceklerini ifade etti. 

Yabancılarda doğru tercih yapmak istiyoruz
Yabancı transfer konusunda yeni sezon öncesi doğru tercihler yapmak istediklerini de aktaran Caner Oshan, iddialı geçmeye aday lige güçlü ve hazır bir şekilde girmek istediklerini ifade etti. 2 Ağustos tarihinde Mağusa Türk Gücü ile hazırlık maçında bir araya geleceklerini ifade eden Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, tüm hazırlık maçlarının ve kamp programının hazır olduğunu belirtti. 

Şampiyonluk adayıyız
Kadroya kattıkları Emek Kırılmaz’ın verimli olacağını bu doğrultuda doğru isimleri bütçeleri doğrultusunda takıma dahil etmek istediklerini aktaran Oshan, iyi transfer ve kadroyu doğru güçlendirmeleri durumunda ise şampiyonluk adayı olduklarını ifade etti.

Devecioğlu yanlış işler yapıyor
Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu’nun Hasan Kanlı ile yaptığı görüşmeyi sert bir şekilde eleştiren Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, Devecioğlu’nun yanlış zamanda yanlış işlerle meşgul olduğunu belirtti. Kulübü ile sıkıntısı ve sorunu olmayan bir oyuncuya ilginç sorular ve teklifler yapmanın ayıp ve yanlış olduğunu aktaran Oshan, genç teknik adamının yanlış yolda olduğunu, bu nedenle erken bir zamanda doğru yolu bulmasını istedi. Doğan Türk Birliği kulübü olarak bu konuda sessiz ve basit kaldıklarının altını çizen Caner Oshan, Sedat Devecioğlu’nun her zaman bu kadar şanslı olamayacağının da bilinmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474