banner564

İki şok birden

Futbol Tenisi Dünya Şampiyonası ödenek olmaması nedeniyle iptal edilirken, yönetim bu durum karşısında istifa etme kararı aldı

İki şok birden
banner598
Futbol Tenisi Federasyonu’nun ev sahipliğinde 19 – 24 Ekim tarihleri arasında Ülkemizde gerçekleştirilecek olan XI. Futbol Tenisi Dünya şampiyonası ödenek olmaması nedeniyle iptal edildi.

Yeterli kaynak yok diye iptal edildi
 Futbol Tenisi Federasyonu Başkanı Şevket Songur “organizasyona 10 gün kala yeterli ödenek olmadığı bahane edilerek, Federasyonun kendi imkanlarıyla yapabiliyorsa yapsın diye bana bilgi verildi” dedi.

Ülkemizin prestiji açısından önemli
Songur “28 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek bu büyük organizasyonun yapılamayacak olması ülkemizin prestiji açısından son derece önemli ve mühimdir” diyerek yöneticilere ateş püskürdü.

Ambargo bizim yöneticilerimiz
Songur yaptığı açıklamada “Ülkede sporun daha iyi şartlarda yapılmasını sağlayacak spor yöneticilerinin konuya bu şekilde yaklaşması Ülke sporuna abargonun kendi tarafımızdan uygulandığının en büyük göstergesidir” dedi.

İstifa ediyoruz
Şevket Songur ülkedeki spor yönetiminin bu tutumu sonrasında görevde kalmalarının bir anlamı olmayacağını belirterek bugün bir basın açıklaması yapacağı ve yönetim kurulu olarak istifa edeceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473