banner564

İki toplumlu etkinlik

Güney ve Kuzey Kıbrıs’tan katılan triatloncular Kaplıca’da yarıştı

İki toplumlu etkinlik
banner598
Mağusa İnisiyatifi ile Güney Kıbrıs’taki Kentimiz İnisiyatifi, Ares Spor Kulübü organizatörlüğünde iki toplumlu orta mesafeli triatlon düzenledi. “Nisan Şakası” adı altında düzenlenen etkinlik Kaplıca’da gerçekleştirildi.
Limasol Türk Kooperatif Bankası sponsorluğunda organize edilen etkinliğin ödül törenine, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı da katıldı.
Birçok ülkeden 80 yarışmacının katıldığı triatlonda, 1,9 kilometre yüzme, 90 kilometre bisiklet sürüşü ve 21,1 kilometre koşu yapıldı. Yarışmada erkekler ve bayanlarda ilk beşe girenlere toplam 8 bin TL ödül dağıtıldı.
Kaplıca'da sabah saat 08.00’de başlayan ve 15.30'da tamamlanan yarışın ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yarışın adına yönelik "böyle şakaya can kurban" dedi, her iki kulübü kutladı, yarışmacılar kadar heyecan yaşadığını söyledi.
Yapılan yarışlarda erkeklerde birinciliği Denis Vasilliev, ikinciliği Daniil Sapunov, üçüncülüğü ise Parsolov Ilya elde etti.
Kadınlarda ise birinciliği Carmen Macheriotou, ikinciliği İpek Onaran, üçüncülüğü ise Emine Uluçay elde etti. Yarış sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474