banner564

İkinci maçlar oynandı

KTSYD 2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası önceki akşam oynanan karşılaşmalarla devam etti

İkinci maçlar oynandı
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD)’nin organize ettiği ve sponsorluğunu Türk Bankası’nın üstlendiği 2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda ikinci maçlar önceki gün oynandı. İkinci maçlar sonunda Yenidüzen Gazetesi ve Diyalog Medya Grubu turnuvadaki ilk galibiyetlerini alırken, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) ikinci maçını da kazanarak puanını altıya yükseltti.

Yenidüzen ve Diyalog’dan ilk galibiyet
Günün ilk maçında Yenidüzen Gazetesi ile Ada TV karşı karşıya geldi. Rakibini 6-2’lik skorla mağlup eden Yenidüzen Gazetesi 3 puanı alan taraf oldu. Bu karşılaşmanın ardından Kıbrıs Gazetesi ile Diyalog Medya Grubu sahaya çıktı. Toplam 7 golün atıldığı maçta gülen taraf 5-2’lik skorla Diyalog oldu ve ilk puanlarını hanesine yazdırdı. 

BRTK kayıpsız
Günün son maçında ise BRTK ile Gazete 360 karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda maçı 3-2 kazanan BRTK puanını 6’ya yükselterek ikide iki yaptı. Gazete 360 ise turnuvadaki ilk mağlubiyetini yaşadı. Turnuvaya 11 Ekim Salı günü oynanacak 3 karşılaşma ile devam edilecek. Saat 19.00’da Havadis Gazetesi ile Diyalog günün ilk maçını oynayacaklar. Saat 20.00’de oynanacak BRTK – Ada TV maçının ardından saat 21.00’de Kıbrıs Gazetesi – Gazete 360 maçı ile birlikte üçüncü maçlar tamamlanacak. Yenidüzen Gazetesi üçüncü maçları bay geçecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473