banner564

Lefkoşa’da gece ESİN’tisi 2-0

GAÜ Çetinkaya güzel oyunu ile Lefke’yi 2-0 mağlup ederek puanını altıya çıkardı

Lefkoşa’da gece ESİN’tisi 2-0
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Fehim Dayı-Hakan Ünal-Ahmet Özkurtuluş
GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk-Tunç-Hakan-Abbas-Serhan-Erdinç(Erhan Dk.89)-Kağan(Sercan Dk.62)-Ahmet Can(Paulos Dk.74)-Armond-Sherman-E.Sonay
LEFKE: Ahmet-Stellios-Aykut-Allen-Amstrong-Semih-Smart-Burak-Ersen(M.Volkan Dk.80)-Yılmaz-Kasım(Zekai Dk.11)(Cemal Dk.65)
GOLLER: Dk.26, Dk.61 Esin Sonay(Lefke)
K.KART: Semih(Lefke)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Lig’in üçüncü haftasının açılış maçında GAÜ Çetinkaya konuk ettiği Lefke’yi iki yarıda da Esin Sonay’ın attığı iki golle 2-0 mağlup etti.
4. dakikada gelişen Lefke atağında Burak Kasım’ı topla buluşturdu. Kasım’ın ceza alanı dışından sert şutunu kaleci Ufuk tokatlayarak kornere attı.
 26. dakikada sol taraftan gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Ahmet Can iyi bir orta yaptı. Topun gelişine vuran E.Sonay kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
 43. dakikada E.Sonay rakip ceza alanı dışında topla buluştuğu anda sert vurdu defansa da çarpan top kornere gitti. Kornerden sonuç alınamadı.
 53. dakikada Lefke takımından Semih’in kullandığı kornerde rakip kale önünde oluşan karambol sonrasında top Zekai’nin önünde kaldı. Zekai bu topa çok kötü vurarak takımını bir golden etti.
 57. dakikada günün başarılı adamlarından Ahmet Can’ın yine soldan ortasında E.Sonay rakip defans arkasında topla buluştu. Topu kontrolüne almasına rağmen kötü bir vuruş yaptı ve top kaleci Ahmet’te kaldı.
 61. dakikada Ahmet Can bir kez daha sol taraftan ortaladı. Kaleci Ahmet çok hatalı bir çıkış yapınca E.Sonay kafa ile topu bir kez daha ağlara yollayınca GAÜ Çetinkaya skoru 2-0 yaptı.
 71. dakikada Lefke takımından Semih orta alanda rakibini formasından çekip durdurunca ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 80. dakikada Amstrong’un soldan ortasında rakip defans arasında topa kafa ile vuran Yılmaz yakın mesafeden topu dışarı attı.
 Maç da GAÜ Çetinkaya’nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla GAÜ Çetinkaya puanını 6’ya çıkarırken Lefke ise 6 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473