banner564

İkisine de yaramadı 1-1

Zirve mücadelesi veren Lefke ile Gençler Birliği birer golle birer puana razı oldular

İkisine de yaramadı 1-1
banner598
STAD: Lefke 16 Ağustos Stadı
HAKEMLER: Osman Özpaşa, Ferhat Tuna, Özal Çağlayan
LEFKE: Mehmet Özeralp, Yakup, Amstrong, Hasip, Arif Solkanat, Kemal(Burak), Semih, Zekai (Fırat), Kasım, Allen, Smart
GENÇLER BİRLİĞİ: Ali, Emir, Sinan, Mehmet Erol, Yakubu, Ammanuel (Fırat) , Abdullah (Mehmet Aylanç), Arif Uysal, Şenol, Sertan (İbrahim), Halil
GOLLER: 6.Dk Arif (Gençler Birliği), 37.Dk Hasip (Lefke)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig'in 18. haftasında Lefke ile Gençler Birliği arasındaki mücadele beraberlikle tamamlanırken bu sonuç her iki takıma da yaramadı. Lefke bu beraberlikle zirve yarışından koparken; Gençler Birliği ise ağır bir yara almış oldu.
1.dk: Gençler Birliği atağında Arif'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda Sinan topa vurdu. Oluşan karambolda Şenol'un vuruşunda top savunmaya çarpıp yeniden kornere çıktı.
6.dk: Gençler Birliği'nde yaklaşık 30 metre uzaklıkta kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kazanılan frikiği kullanan Arif'in düzgün ve sert vuruşunda top filelere gitti. LEFKE 0-1 GENÇLER BİRLİĞİ
36.dk: Gençler Birliği'nde Ammanuel ceza sahasına uzun bir taç atışı gönderdi. Oluşan karambolda Şenol vuruşunu yaptı ancak Hasip kafayla topu uzaklaştırdı.
37.dk: Lefke'de Semih'in soldan kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa arka direkte Hasip kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve topu filelere gönderdi. LEFKE 1-1 G.BİRLİĞİ
41.dk: Lefke atağında Kasım'ın pasıyla Zekai kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Ali'den sıyrılmak isteyen Zekai bunu gerçekleştiremedi ve boşta kalan topta vuruşunu yaptı ancak kaleci Ali bir kez daha gole izin vermeyerek topa sahip oldu.
43.dk: Gençler Birliği'nde orta sahada kazanılan faulü Şenol kullandı. Direkt kaleye giden topa kaleci Mehmet zor da olsa sahip oldu. Ancak bu pozisyonda Gençler Birliği futbolcularının topun çizgiyi geçtiği yönünde itirazları oldu.
57.dk: Gençler Birliği atağında Arif'in pasıyla kaleci Mehmet ile karşı karşıya kalan Sertan'ın vuruşunda Mehmet gole izin vermedi.
64.dk: Lefke atağında Yakup'un ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla yandan dışarıya gitti.
75.dk: Lefke atağında Burak'ın sağdan ortasında Zekai'nin kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
Maçın geri, kalan dakikalarında başka gol olmayınca iki takım da birer golle birer puana razı oldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474