banner564

İkisinin de hedefi galibiyet

Merit Alsancak Yeşilova ile Cihangir yarın karşı karşıya gelecekleri maçın hazırlıklarını tamamladı

İkisinin de hedefi galibiyet
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-PET Süper Ligi’nin 17. Haftasında yarın Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı’nda karşılaşacak olan Merit Alsancak Yeşilova ile Cihangir takımları, maçtan galibiyetle ayrılarak haftayı 3 puanla kapamak istiyor.

Cihangir moralli
Lig’in 2. devresine 5-1’lik K. Kaymaklı galibiyetiyle başlayan Cihangir’de moraller ve keyifler yerinde. Ali Öztürk 4 sarı kart cezalısı ve Salih Say’ın ise bir sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncular dışında eksiği bulunmayan Cihangir’in yeni teknik adamı Hasan Burgaç takımın genel durumunu ve lig hedeflerini açıkladı. 

İstediğimiz gibi bir başlangıç yaptık
Cihangir’in yeni teknik adamı Burgaç, ikinci devreye istediklerini gibi bir başlangıç yaptıklarını belirten Hasan hoca, alınan galibiyet ve oynanan güzel futboldan memnun olduğunu vurguladı. Bu hafta Merit Alsancak Yeşilova gibi çok zor bir deplasmana gideceklerini, rakiplerinin kadro kalitesinin üst düzeyde olduğunu ve çıkış arayan bir ekiple karşılaşacaklarının altını çizdi. 

Oyuncularıma güveniyorum
Hasan Burgaç, kendi oyuncularına güvendiğini ve bu zorlu deplasmandan istedikleri sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. Takımın üst sıralarda tutunarak toplayabileceği kadar puan toplama hedefiyle, olaya bakış açılarının maç maç olduğunu sözlerine ekledi.

Yeşilova çıkış peşinde
Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörlüğüne Toygar Davulcu’nun getirilmesinden sonra gözler Cihangir karşılaşmasına çevrildi. Kaleci İrfan, Bayram, Billy’nin sakatlıkları var ve İrfan’ın oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. 

Takımın fizik gücü yerinde
Toygar Davulcu Cihangir karşılaşmasını ve takımına oturtmak istediği oyun mentalitesi ve takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunarak “Takımın fizik gücü yerinde ancak mental olarak bazı sıkıntılar var” dedi. 

Cihangir camiasını çok seviyorum
Davulcu yetenekli ve potansiyelli bir oyuncu grubu bulunduğunu, oynamak istediği sistemi kısa sürede uygulayabileceğine inandığını vurguladı. Eski takımı Cihangir’le karşılaşacak olan Toygar hoca, karışık duygularda olduğunu, Cihangir camiasını çok sevdiğini ve her zaman kalbinde önemli bir yerde olacağının altını çizdi. 

4 aylığına göreve geldim
Takımına kompakt ve önde basan bir hüviyet kazandırmak istediğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, rakibe göre değil, kendi oyun şablonlarını sürekli sahaya yansıtmaya çalışacaklarını belirtti. 4 aylık bir anlaşma ile takımın başına geçtiğini, sezon sonunda taraflar birbirinden memnun olursa gelecek sezon adına anlaşmaya sıcak bakacağını ve Merit Alsancak Yeşilova’nın zirve mücadelesi yapabilecek kapasitede bir takım olduğunu belirterek sözlerine son verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474