banner564

Yenicami sahipsiz mi?

Başkan ve yönetimin istifa kararından sonra futbolcu maaşlarının ödenememesi, adayların geri çekilmesine neden oluyor

Yenicami sahipsiz mi?
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-PET Süper Lig’in köklü ekiplerinden ve şampiyonluk adaylarından Yenicami’de, başkan Hüseyin Metinser’in istifasından sonra kulüpte büyük bir kaos yaşanıyor. 

Genel kurul 19 Şubat’ta ama başkan adayı yok
19 Şubatta kongre kararı alan başkentin güçlü ekibinde şu ana kadar başkan adayı çıkmaması camia da endişe uyandırıyor. Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre kongrede başkan adayı çıkmama ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor. 

Kurumsallık için örnek kulüp
2010 yılından itibaren başarılı yapılanmasıyla tüm ülke sporuna örnek teşkil eden Yenicami, alt yaş gruplarında devrim gerçekleştirdi. Birçok yetenekli çocuğumuzu ülke futboluna kazandırdı. Bunun yanında sportif başarıya da önem verdi ve son 5 sezonda 4 kez şampiyon olarak çok başarılı sezonlar geçirdi. 

Ekonomik olarak sıkıntı var
Ekonomik sürdürebilirlik anlamında diğer takımlar tarafından imrenilecek konuma gelen Yenicami, uzun zaman sonra ilk kez ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya gibi gözüküyor. Başkan adayının çıkmamasında sebeplerin başında oyuncu alacaklarının hatırı sayılır bir miktarda olması gösteriliyor.

Teknik heyet ve futbolcuların moralleri bozuk
K-PET Süper Lig’in 17. haftasına liderin sadece 2 puan gerisinde giren Yenicami teknik heyeti ve futbolcuları duydukları spekülasyonlar neticesinde moral anlamında sıkıntı yaşıyorlar. Alacaklarının bulunması ve başkan adayı çıkmamasından dolayı gelecek kaygısı baş göstermiş durumda. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473