banner564

İlk derbi

Süper Lig’in ilk hafta maçında ezeli rakibi Doğan Türk Birliği ile karşılaşacak olan Türk Ocağı’nın Teknik Direktörü Rıza Erseven Diyalog Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

İlk derbi
banner598
Erseven, Girne’de ilk kez bir gece maçının derbiye denk geldiğini ve karşılaşmadan 3 puan çıkarmak istediklerini söyledi. 

‘’KKTC’nin en büyük derbisi’’
Doğan Türk Birliği karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, ‘’DTB karşılaşmasına 4 idmanla hazırlanıyoruz. Bana göre KKTC tarihinin en büyük derbisi Ocak-Doğan’dır. Favorisinin olmadığı, sonucunun kestirilemeyeceği bir maç. Limasol’dan gelen bir derbi. Doğan Türk Birliği ezeli rakibimiz ayrıca ebedi dostumuz olan bir camia. Benim hatırladığım bu derbi ilk kez ligin ilk haftasında oynanacak. Karşılaşmanın ilk kez ilk haftadan oynanacak olması ile birlikte, Girne’de gece maçının da ilk defa yapılacak olması ve bu derbiye denk gelmesi maçı tarihi kılıyor. Futbol severlerin karşılaşmaya büyük ilgi göstereceğini düşünüyorum. Hedefimiz bu büyük maçtan galip gelerek lige iyi başlamak ancak kazanamazsak da yenilmeyeceğiz. Pazar günü kampa girip maç saatini bekleyeceğiz. Tüm Ocak taraftarını maça bekliyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474