banner564

İlk etap Burcu’nun

Aykın Burcu yarı finalde Osman Şanlısoy’u, finalde ise Mustafa Alnar’ı mağlup ederek mutlu sona ulaştı

İlk etap Burcu’nun
banner598
2015 – 2016 Gençler Bilardo Ligi 1. Etap karşılaşmalarının galibi Aykın Burcu oldu. 
KKTC Ferdi Bilardo Şampiyonası 2015 – 2016 Gençler Bilardo Ligi 1. Etap karılaşmaları ile start alırken,  üstün bir performans sergileyen Aykın Burcu güçlü rakiplerini geride bırakarak ilk etabın galibi oldu.
Geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu’nda "8 Top" disiplininde gerçekleştirilen Gençler 1. Etap karşılaşmaları çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.  “Yarı Final”de rakibi Enis Soğular’ı 7-1 mağlup eden Mustafa Alnar ile rakibi Osman Şanlısoy karşısında 7-6’lık üstünlük sağlayan Aykın Burcu finalde karşı karşıya geldi. Finalde üstün bir oyunun ardından güçlü rakibi Mustafa Alnar’ı 7-4 mağlup etme başarısı gösteren Aykın Burcu 1. Etabı ilk sırada tamamlama başarısı gösterdi.

Sinyorlar'da Zafer Aygünlü'nün
Sinyorlar'da gerçekleştirilen 1. Etap karşılaşmalarının galibi ise Rüstem Aygünlü oldu. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ilk ayak karşılaşmalarında rakibi Mehmet Mumcu'yu 7-5 mağlup eden Hakan Doğahan ile rakibi Mücahit Çelikağ'ı 7-1 mağlup eden Rüstem Aygünlü finalde karşı karşıya geldi. Finalde rakibini 7-4 mağlup etmeyi başaran Rüstem Aygünlü Sinyorlar 1. Etabın galibi oldu.
Toplam 5 Etapta tamamlanacak olan Gençler ve Sinyorlar karşılaşmaları sonrasında 4 Genç, 4 Yıldız ve 4 veteran sporcu büyükler karşılaşmalarında oynamaya hak kazanacaklar.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473