banner564

Futbolun adaleti yok

Lige iyi hazırlık yaparak başlayan Lefke’de Bağcıl mağlubiyeti geride kalırken gözler Yeniboğaziçi maçına çevrildi

Futbolun adaleti yok
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Lig’in ilk haftasında B.Bağcıl deplasmanında mağlup olan Lefke’nin teknik patronu Bülent Aytaç açıklamalarında kendilerinin maç boyunca daha iyi olan taraf olduğunu ancak futbolun adaleti olmadığını ve sonuç olarak kaybettiklerini ifade etti.

Hedefimiz puan veya puanlardı
Ligin ilk karşılaşmasında Lefke olarak deplasmandan puan veya puanlar almak istediklerini belirten Aytaç, bunda başarılı olamadıklarını söyledi. Karşılaşma boyunca oynadıkları futbolla galibiyeti istediklerini ancak rakiplerinin savunma merkezli bir oyun anlayışı sergilediğini ve puansal olarak rakiplerinin galip ayrılmayı başardığını belirten Aytaç, maç boyunca galibiyeti kovalayan tarafın kendileri olduğunu vurguladı.

Ligi forse etmemiz lazım
Bülent Aytaç açıklamalarında Lefke olarak artık B.Bağcıl karşılaşmasını unuttuklarını, üzüntülerini yaşadıktan sonra kendi evlerinde oynayacakları Yeniboğaziçi karşılaşmasına hazırlanmaya başladıklarını ve bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inandığını vurguladı. Yeniboğaziçi karşılaşmasının centilmence ve güzel bir atmosferde geçmesini istediklerini ifade eden Aytaç, Lefke taraftarlarını takıma destek olmaya çağırdı. Bülent Aytaç her zaman bir sonraki haftayı düşünmek zorunda olduklarını ve Yeniboğaziçi karşılaşmasıyla çıkışa geçerek ligi forse etmeleri gerektiğini belirtirken, Lefke camiasının ve futbolcularının bunu başaracak güçte olduğuna inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473