banner564

Gündem terördü

Başbakan Davutoğlu, ABD'deki Türk toplumunun temsilcileriyle bir araya geldi

Gündem terördü
banner598
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye dönük içeride bir terör var ama dışarıda bir başka terör var, algı terörü var. Emin olun algı terörü, içerideki silahlı terör kadar tehlikelidir ve Türkiye'nin geleceğine meydan okumaktadır dedi.
Başbakan Davutoğlu, Waldorf Astoria Oteli'nde ABD'deki Türk toplumunun temsilcileriyle Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya geldi.
Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, Türkiye'ye dönük içeride bir terör var ama dışarıda bir başka terör var, algı terörü var. Emin olun algı terörü, içerideki silahlı terör kadar tehlikelidir ve Türkiye'nin geleceğine meydan okumaktadır. Algı teröründen kasıt şu; Türkiye bu kadar fedakarlık yaparken, Türkiye'yi DAEŞ ile işbirliği yapıyor gibi gösterenler Türkiye'ye dönük en büyük terörü yapıyorlar. Algı terörü şu; demokratik seçimlerden geçerek iş başına gelmiş AK Parti hükümetleri hoşuna gitmediği için bu demokratik süreçlerin tümünü yok sayarak bir algı operasyonu yapmak. Cumhurbaşkanımız hakkında algı operasyonu yapmak. Bizim hakkımızda algı operasyonu yapmak. Her seçimde tekrar tekrar milli irade desteğini almış kadrolarla ilgili asılsız iddialarda bulunmak. 
Algı terörü şu; Türkiye Filistin'e sahip çıkıyor diye, Suriyeli mültecilere sahip çıkıyor diye, bugünlerde Kudüs'e, Mescid-i Aksa'ya sahip çıkıyor diye Türkiye'nin liderleri hakkında her türlü suçlayıcı ifadelerle, yurtdışındaki bazı lobilerle işbirliği içinde Türkiye hakkında karartıcı yayınlar yapmak. Bunların kimler tarafından yapıldığını siz çok iyi biliyorsunuz. Kimlerin, kimlerle işbirliği yaptığını, kimlerin Türkiye'yi içeride bir terör kıskacı, dışarıda da bir algı terörüyle belli bir çıkmaz sokağa sokmak istediğini siz çok iyi biliyorsunuz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473