banner564

İlk finalist YDÜ

RA 25 Spor Salonunda oynanan Hentbol Büyük Erkekler Ligi yarı final ikinci maçında YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) ile Yükseliş karşılaştı.

İlk finalist YDÜ
banner598
Mustafa YAĞAN



YDÜ ile Yükseliş arasında oynanan yarı final ilk karşılaşmasında YDÜ rakibine üstünlük sağlamıştı. YDÜ takımı bu karşılaşmayı da kazanması durumunda Hentbol Büyük Erkekler Liginin ilk finalist takımı olacağı bilinci içinde sahaya çıktı. Karşılaşmaya Yükseliş takımı etkili ve hızlı başlayan taraf oldu ve ilk devreyi 13 – 12 üstünlükle tamamladı. İkinci devrenin başından itibaren  oyuna ağırlığını koyan YDÜ takımı art arda bulduğu hızlı hücumlarla biranda öne geçti ve karşılaşmayı 29 – 21 kazandı.
YDÜ’nün finaldeki rakibi UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ile DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi) arasında oynanacak karşılaşmaların galibi olacak. UKÜ takımı yarı final serisinde 1 – 0 önde bulunuyor. UKÜ ikinci karşılaşmayı da kazanması halinde finalde YDÜ’nün rakibi olacak.  

Yıldızlarmız Adana’ya gidiyor.
Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre 2014-2015 Hentbol Yıldızlar Ligi şampiyonu olan  YDÜ(Yakın Doğu Üniversitesi) Yıldız Kız ve Yükseliş Yıldız Erkek takımları bugün Adana’da gerçekleşecek Türkiye Yıldızlar Yarı Final müsabakalarına katılmak üzere Adana’ya gidiyor. Dörder takımdan oluşan  gruplarda mücadele edecek olan yıldızlarımız ilk ikiye girmesi durumunda 28 Mayıs- 2 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek final müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473