banner564

Hayati hata

Çetinkaya karşılaşmasında, Serdarlı, 4 Sarı kart cezalısı olan Hasan Bahtıkara’yı oynatması sonrasında ikinci yarıya çıkmadı

Hayati hata
banner598
K-Pet Süper Lig play-out karşılaşmasında Serdarlı tek puana küme düşecek olan Çetinkaya karşılaşmasında hayati bir hata yaptı.
Serdarlı Çetinkaya ile oynayacağı karşılaşmaya 4 sarı kart cezalısı olan Hasan Bahtıkara’yı  ilk 11’de kadroya alarak 21 numaralı forma ile ilk devrede oynattı. Bu durumu farkeden basın mensuplarından öğrenen kulüp yönetimi 0-0 biten ilk yarı sonrasında  soyunma odasına giderek mini bir toplantı yaptı. Yapılan görüşmeler sonunda Çetinkaya’nın itirazı halinde karşılaşmanın düşeceği ve Çetinkaya’nın lehine 3-0 hükmen sonuç alınacağı öğrenilince Serdarlı yönetimi ikinci yarıya çıkmama kararı aldı.
İkinci yarıya çıkan hakem ve Çetinkaya futbolcuları saha içinde Serdarlı futbolcularını bekledi. Serdarlı’nın ikinci yarıya çıkmayacağını bildirmesinin ardından maç,  orta hakem Kerem Eran tarafından tatil edildi. Bu durum sonrasında Futbol Federasyonu yapacağı toplantıda maçın Çetinkaya lehine 3-0 hükmen galip sayılması kararını alacak.
Bu durumda Pazar günü oynanacak son maçlarda Çetinkaya’nın galip gelmesi ve Serdarlı’nın beraberlik veya mağlup olması halinde düşen takım Serdarlı olacak. 

Puan silinecekmi?
Futbol Federasyonu tüzüklerinde takımların maça çıkmaması veya maçbaşladıktan sonra sahadan çekilmeleriyle ilgili maddesinde 3 puan silme cezası uygulanabileceği belirtiliyor. Ancak bu karar Futbol Federasyonu yönetim kurulu’nun uhdesinde. 

Gönyeli’ye silinmemişti
Bu sezon içinde Mağusa Türk Gücü deplasmanında maç içerisinde sahaya atılan bir pet şişeye tepki gösteren Gönyeli sahadan çekilmiş ancak disiplin kurulu sadece para cezası ile cezalandırmıştı ve puan silinmemişti. Federasyon yönetim kurulu’nun Serdarlı konusunda vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473