banner564

İlk hafta tamamlandı

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda 6 maç oynandı

 İlk hafta tamamlandı
banner598
Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda, geçtiğimiz Perşembe ve Cuma akşamı oynanan altı karşılaşma ile ilk hafta maçları tamamlandı.

Limasol ve Novabank galibiyet sevinci yaşadı
B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Türkiye Ziraat Bankası, Novabank ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmada Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türkiye Ziraat Bankası'nı 4-0 mağlup etmeyi başardı. Aynı grupta oynanan ikinci mücadelede ise Novabank, TEB’i 4-2 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı. 

Creditwest ile Asbank’ın farklı gecesi
A Grubu'nda Creditwest-Faisal İslam Bankası, Asbank-Kıbrıs Vakıflar Bankası karşı karşıya geldi. Creditwest, Faisal İslam Bankası’nı 13-5, Asbank da Kıbrıs Vakıflar Bankası’nı 7-1’lik farklı skorlarla mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçlarla Creditwest Bank grupta ilk galibiyetini alırken, Asbank puanını 6’ya yükseltti ve gruptan çıkma yolunda önemli yol aldı.

Türk Bankası galibiyetle tanıştı
C Grubu mücadelelerinde İktisat Bankası, turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Near East Bank'ı 5-3'lük skorla mağlup etmeyi başardı ve üç puanı hanesine yazdırdı. Türk Bankası ile Türkiye İş Bankası’nı karşı karşıya getiren mücadeleyi ise zor da olsa 3-2’lik skorla Türk Bankası kazandı. Türk Bankası ikinci maçında ilk galibiyetini alarak, moral buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473