banner564

Ambulans yetişemedi

Babasına ait fırını açmak için motosikletiyle yola çıkan 22 yaşındaki Ercan Canbolat, geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti

Ambulans yetişemedi
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa Surlariçi bölgesinin yakışıklısı, ailesinin umut kaynağı, çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle tanınan 22 yaşındaki Ercan Canbolat, dün sabah geçirdiği feci trafik kazasında hayatını yitirdi.
Babasına ait fırını açmak için motosikletiyle yola çıkan Canbolat, Abdi Çavuş Sokak’ta direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola düşen talihsiz genç, kafasının asfalt yola çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Ambulans olay yerine geldiği zaman, Ercan son nefesini vermişti.
Babasına ait pide ve lahmacun fırınını açmak için evden ayrılan Ercan Canbolat, saat 06.45 sıralarında KY 358 plakalı motosikleti ile Abdi Çavuş sokağında seyir halindeyken Tabak Hilmi Sokak kavşağına geldi ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Canbolat,  Abdi Çavuş Sokak’ta yolun sağ tarafında bulunan bir iş yerinin duvarına çarptıktan sonra yol içerisinde düştü. Kaza anında kafasını çarpan Ercan Canbolat, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Kask takmadı
Kazadan sonra Lefkoşa Trafik Şube ekipleri, Lefkoşa Cürmü Önleme Şubesi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerinde büyük çapta incelemelerde bulundu. Duvara çarpan sürücünün polis tarafından incelenen kamera kayıtlarında motosiklet kullanırken kask takmadığının görüldüğü öğrenildi.

Annesinin feryatları yürekleri dağladı
Lefkoşa’da ikamet eden ve ailenin en büyük çocuğu olan Ercan Canbolat’ın 3 tane kardeşi vardı. İş yerini açmak için çıktığı yolda canından çok sevdiği oğlunun ölüm haberini alan Ercan Canbolat’ın annesi Hamide Canbolat ve babası Fevzi Canbolat, acıların en büyüğünü yaşadı. Ercan’ın annesinin “Ben oğlumu nişanlayacaktım’’ feryatları ise yürekleri dağladı. Acılı anne ve babayı sakinleştirmek için arkadaşları büyük çaba sarf etti.

Bugün defnedilecek
Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitiren Ercan Canbolat, bugün öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Lefkoşa mezarlığında toprağa verilecek. Polis Basın Subaylığından alınan bilgilere göre otopsisi tamamlanan Ercan Canbolat’ın ölüm sebebinin trafik kazasına bağlı kafatası kırıkları, beyin dokusu hasarı ve beyin kanaması sonucu olduğu kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474