banner564

"İlk hedefimiz ligde kalmak"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu

banner598
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek,  "Hedefimiz ilk etapta ligde kalmak, ikinci olarak geçen seneki sıralamanın üstünde ligi bitirmek olacak" dedi.
Özdilek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Seefeld kasabasında iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, 12 Ağustos'a kadar da çalışmalarını burada sürdüreceklerini belirtti.
Geçen sezon Çaykur Rizespor'un ilk yılında ligde kalmayı başardığına değinen Özdilek, "İlk çıkan takımların ligde kalması çok önemlidir. Çünkü birçoğu sıkıntılarla karşılaşabiliyor. Çaykur Rizespor'da problemlerle karşılaştığı halde ligde kalmayı başardı" dedi.

"Transfer çalışmaları devam ediyor"      
Kadrolarını koruduklarını ifade eden Özdilek,"Oyuncularımız, ligi tanıdılar. Geçen yılki süreç onlara çok büyük tecrübe oldu. Geçen seneden kiralık oyuncuların performansını da burada değerlendiriyoruz. Giray ve Murat'ın da aramıza katılması kadro derinliği anlamında bizi biraz daha rahatlatıyor ama transfer eylül ayı başına kadar devam edecek. Bir, iki transfer yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Bütün Anadolu takımlarının ilk hedefi ligde kalmak olduğuna dikkat çekecen Özdilek, "Bizim de ilk hedefimiz bu ligin daimi oyuncusu olabilmek için istikrarlı olarak ligde kalmak. Hedefimiz, geçen sene bıraktığımız sıralamanın üstünde ligi  bitirmek olacak. Hedef karşımıza ne getirirse buna da hazırlıklı olacağız. İlk etapta ligde kalmak ikinci olarak geçen seneki sıralamanın üstünde  bitirmek olacak. Geçen yıl inişli çıkışlı bir Çaykur Rizespor vardı. Bunu yaşamadan istikrarlı şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 08:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hekim Bayındır
Hekim Bayındır - 4 yıl Önce

Her davranış, kendi mevsiminde meyve verir; başka türlüsü her şey, ruhsuz gövdeyi büyütür dedirtiyor, sevgili Münir.

Bünyamin kenez
Bünyamin kenez - 4 yıl Önce

Yazılarınız alışkanlık yapıyor. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Doğayla içiçe yaşamak ne güzel. Kıbrıs'a gelirsem sizinle kısasa olsa sohbet etmek isterim. Torunlarınızla mutlu günler dilerim.

A.B.Avşar
A.B.Avşar - 4 yıl Önce

Sayin, Metin Münir iyiki varsiniz, ömrünüz uzun Olson saglikli olun, siz yazdiginiz sürece biz okuyuculariniz okumaya devam edecegiz. Sevgiyle kaliniz.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473