banner564

İlk maç bugün

Uluslararası Akdeniz Kupası için İspanya’ya giden U14 Milli Takım kafilesi kamp yapacağı bölgeye vardı

İlk maç bugün
banner598

Eren ŞİŞİK (KTSYD-Barcelona)

16. Uluslararası Akdeniz Kupası (MIC) için İspanya’nın Katalan bölgesinde bulunan KTFF U14 Milli Takımı, dün kente vardı. 40 ülkeden toplam 256 takımın katılacağı turnuva için kamp yapacağı Monterrey Hotel’e yerleşen U14 Milli Takımı, ilk maçını bugün saat TSİ 19.00’da İsrail temsilcisi Hapoel Raanana Takımı ile oynayacak. Kamp yapılan otelde dün bir toplantı gerçekleştiren kafile, maç saatini beklemeye başladı. Turnuvanın açılış seremonisi bugün saat TSİ 11.00’de Girona ile Barcelona arasında oynanacak maçla yapılacak.

Kamalı: “Amacımız çocuklarımızın dünya futbolu ile bir araya gelmesini sağlamak”
KTFF Yönetim Kurulu Üyesi, Dış İlişkiler Sorumlusu ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Orçun Kamalı, turnuva öncesi yaptığı açıklamada, bu turnuvanın kendisine 1984 yılında futbolculuk döneminde Almanya’da Genç Milli Takım ile katıldığı turnuvayı hatırlattığını söyledi. O günkü heyecanını bugün yönetici olarak da yaşadığının altını çizen Kamalı, “Çocuklarımız bu turnuvayı hayatları boyunca unutmayacaklar. Onlar için büyük bir deneyim, aynı şekilde bizim için de yönetsel anlamda önemli bir deneyim olacak.”diye konuştu. Kamalı, amaçlarının hem çocukların orada dünya futboluyla bir araya gelmesini sağlamak, hem de bu vesile ile KTFF olarak diğer ülke takımlarıyla işbirliği ve iletişime geçmek olduğunu ifade etti. 

“Umarım bu organizasyon çocuklarımızın vizyonunu ada sahillerinden öteye taşır”
Söz konusu turnuvaya hazırlık sürecinde özellikle takımı oluşturma, vatandaş oyuncuların tespiti ve vize işlemlerinin tamamlanması konusunda yaşadıkları sıkıntıları iyi bir şekilde çözdüklerini kaydeden Orçun Kamalı, “Federasyon çalışanlarının iyi organize ve bilinçli çalışmaları ile bu sorunları çözmek beni en fazla memnun eden kısmıydı.”dedi. Takıma seçilen tüm çocukların eksiksiz bir şekilde götürülmesinin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Kamalı, böylesi bir deneyimde teknik heyetlerinin ve sporcuların yapacakları en iyi çalışma disiplinini gösterdiklerini söyledi. Kamalı, Kıbrıs Türk Futbolu’nu temsil etme noktasında, eldeki en iyi imkanlarla İspanya’ya gittiklerini vurgularken, “Çocuklara mesajım: Umarım bu organizasyon onların vizyonunu ada sahillerinden öteye taşır.”ifadelerini kullandı. Kamalı ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473