banner564

İlk üçte bitireceğiz

Geçtiğimiz haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi sergileyen Gençler Birliği ligde hedef belirledi:

İlk üçte bitireceğiz
banner598
Geçtiğimiz hafta Ocak deplasmanında mağlup olarak şampiyonluk ümitlerini tüketen İskele temsilcisi Gençler Birliği’nde gözler Cumartesi günü oynanacak olan GAÜ Çetinkaya karşılaşmasına çevrildi. Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, GAÜ Çetinkaya maçının kendileri için önem taşıdığını ve bu maçı da kazanarak herkes tarafından bu sezon takdir edilen bir takım olma ünvanını taçlandırmak istediklerini belirtti.
Ligin 24. haftasına kadar şampiyonluk kovalayan Gençler Birliği’nde geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyet sonrası moraller bozukken, gözlerde bir yandan hafta sonu Cihangir’de oynanacak olan GAÜ Çetinkaya karşılaşmasına çevrildi. 

Tecrübesiz kadro ile büyük başarı gösterdik
GAÜ Çetinkaya karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, “Uzun bir süre şampiyonluk savaşı verdik. Bitime 2 hafta kala bu yarıştan koptuğumuz için üzgünüm ama bu genç ve tecrübesiz kadro ile büyük bir başarı gösterdiğimiz için de çok mutluyum” dedi 

Futbolcularım gururum oldu
“Ne sezon başı, ne devre arası transfer yapmayan, şampiyonluk mücadelesi veren takımların yarı bütçesi ile ligde mücadele eden, yaş ortalaması 18, 19 olan ve ilk kez Süper ligde mücadele eden birçok oyuncudan oluşmamıza rağmen gösterdiğimiz başarı ve milli takıma verdiğimiz iki genç yıldız bu yıl gururumuz oldu. Çok büyük tecrübeler kazandık” diyen Topaloğlu, “Şampiyon da olabilirdik ama gerek bizim hatalarımız, gerekse hakem hataları bize büyük yara verdi. Sağlık olsun” dedi.

Ligi ilk üçte tamamlamak istiyoruz
Hasan Topaloğlu önlerinde iki maç olduğunu ve aynı ciddiyetle bu maçlara çıkıp galip gelmeyi ve ligi ilk 3’te tamamlamayı amaçladıklarını kaydetti. “Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor. GAÜ Çetinkaya maçı da bizim için önemli. Buraya kadar bileğimizin gücü ile geldik. Bu maçı da kazanarak, herkes tarafından bu sezon takdir edilen bir takımız” diyen Topaloğlu, “Bunu taçlandırmak istiyoruz. Belki lig şampiyonu olamadık ama gönüllerin şampiyonuyuz ve gönüllerde taht kurmaya son iki haftada da devam etmek istiyoruz. GAÜ Çetinkaya’ya da başarılar dilerim. İnşallah centilmence bir maç olur’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474