banner564

İlk yarı finalistler belirlendi

KTSYD Omaç Başat Halı Saha Futbol Turnuvasında sona doğru geliniyor

İlk yarı finalistler belirlendi
banner598

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvasında ilk yarı finalistler belirlendi. Türk Bankasının sponsorluğunda, Telsim’in katkıları ile Gençlik Gücü Halı Sahasında yer alan turnuvada A Grubu’nun son maçları önceki akşam oynandı. Oynanan karşılaşmalar sonunda BRT ve NPN yarı finale yükselen ekipler oldular.

BRT ve NPN yarı finalde
Gecenin ilk karşılaşması Kıbrıs Gazetesi ile NPN arasında oynandı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın son saniyelerine 4-4’lük eşitlikle girilirken, maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala NPN bulduğu golle maçı 5-4 kazandı. Bu maçın ardından Yenidüzen Gazetesi ile BRT karşılaştı. Yenidüzen maçta öne geçmesine rağmen BRT bulduğu gollerle maçı 5-1 kazanarak grubu lider tamamladı. NPN ise ikinci olarak yarı finale yükseldi

B Grubu tamamlanıyor
KTSYD 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvasında bu akşam B Grubu’nun son maçı oynanacak. Havadis Gazetesi ile Arena Sporkolik’in karşılaşacağı mücadele saat 20.00’de oynanacak. Bu maçtan çıkacak sonuca göre son iki yarı finalist belirlenmiş olacak. 

Bugün 
B Grubu: Arena Sporkolik – Havadis (20.00)
Diyalog Medya Grubu (Bay)

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473