banner564

Gözleri doldu, boşaldı

İnşaattan demir çalmakla suçlanan Ahmet Özsakallı “Çocuklarımın karnını doyurmak için yaptım” dedi

Gözleri doldu, boşaldı
banner598
Teoman TURAN
Gönyeli'de bir inşaattan demir çaldıkları iddiasıyla tutuklu bulunan Ahmet Özsakallı ile oğlu Hüseyin Özsakallı hakkındaki soruşturma tamamlandı. İki zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme iki zanlı hakkında tutuksuz yargı kararı verdi.
Zanlılar hakkındaki soruşturmayı yapan polis, zanlı Ahmet Özsakallı’nın Gönyeli'de bulunan bir inşaattan 5 Kasım tarihinde yaklaşık 500 Kilo ağırlığında bin 780 TL değerinde inşaat demiri çaldığını söyledi. Polis, şikâyet üzerine 6 Kasım tarihinde başlatılan soruşturma kapsamında kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlı Ahmet Özsakallı’nın aracının tespit edildiğini belirtti. 
Polis, yapılan ileri sorgulamada zanlı Ahmet Özsakkalı’nın evinde tespit edildiğini ve demirleri aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Polis, zanlının demirleri oğlu Hüseyin Özsakallı ile birlikte aldıklarını ifade ettiğini, polise celp edilen zanlı Hüseyin Özsakallı’nın da teslim olduğunu söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminat talep etti.

“500 değil 50 kilo çaldım…”
Mahkeme, birer kefilin 10 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartlarıyla tutuksuz yargı emri verirken, zanlı Ahmet Özsakallı, çocuklarının karnını doyurmak için işlediğini ve pişman olduğunu söyledi. Zanlı ayrıca konu demirlerin 500 kilo değil 40 – 50 kilo olduğunu iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473