banner564

İmparator’a büyük onur

Başakşehir Futbol Kulübü'nün yeni stadında A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in adı verildi

İmparator’a büyük onur
banner598
Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir'in yeni stadı düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sürprizi vardı. Stada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in adı verildi.
Başbakan Erdoğan, kürsüye davet ettiği Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e sürpriz yaparak, stadın adını "Başakşehir Fatih Terim Stadı" olarak belirlediklerini açıkladı.
Erdoğan, konuşmasının ardından Akif Çağatay Kılıç, Kadir Topbaş, Göksel Gümüşdağ ve Fatih Terim ile "Başakşehir Fatih Terim Stadı" yazısının olduğu tabelanın örtüsünü açtı.
Kurdele kesimine, Başbakan Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadir Topbaş ve Fatih Terim'in yanı sıra İstanbul Başakşehir takımı oyuncuları katıldı.
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, kurdele kesimi için adının anons edilmesine rağmen kürsüde yer almaması dikkati çekti.

Terim: "benim için büyük bir sürpriz oldu"
Başbakan Erdoğan'ın ardından konuşan Fatih Terim, adının stada verilmesinin kendisi için büyük sürpriz olduğunu dile getirdi.
Başarı için çok çalıştığını vurgulayan Terim, "Gerek futbol hayatımda gerek milli takımda gerek kulübümde gerekse takım kaptanı olarak ülkemizin ismini en güzel yere yazdırmak için çok emek verdim. Ancak bugün değişik duygular yaşıyorum. Benim için büyük sürpriz oldu. Çok mutluyum ve kelimeler insanın aklına gelmiyor. Bir insanın isminin, yaşarken böyle güzel bir stada verilmesinin ne manaya geldiğini bilecek kadar tecrübeliyim. Sayın Başbakanıma çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir stadı meydana getirmek kolay değil. Başakşehir burada hepimizin katkısıyla layık olduğu yere gelecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473