banner564

Kutlu olsun

Spor örgütleri Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak iyi dileklerde bulundu

Kutlu olsun
banner598
Hüseyin Cahitoğlu – Spor Dairesi Müdürü
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla özelde tüm spor federasyonları nezdinde tüm sporcuların genelde ise Müslüman aleminin bayramını en içten dileklerle kutlayarak KKTC üzerindeki spor ambargosunun kalkması temennisinde bulundu.

Ogün Genç Kaçmaz – KTSYD Başkanı
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz mübarek Ramazan Bayramının tüm spor camiasına ve tüm Müslüman alemine kutlu olmasını dileyerek esas bayramın KKTC üzerindeki ambargoların kalktığı gün yaşanacağını vurguladı.

Hasan Sertoğlu – Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu BaşkanıHasan Sertoğlu tüm islam aleminin bayramını kutlarken ülkemiz üzerindeki ambargoların kaldırılmasının ülkeye en büyük bayram sevincini yaşatacağını söyledi.

Süleyman Göktaş – Antrenörler Derneği Başkanı
Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş tüm müslüman aleminin tek yumruk olduğu Ramazan Bayramının herkese mutluluk huzur ve sağlık getirmesini diledi.

Mehmet Özbilgehan – Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı
Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan Ramazan Bayramı dolayısıyla özelde hakemler ve futbol çevrelerinin genelde ise tüm islam aleminin bayramını kutlayarak sağlık mutluluk ve huzur diledi.

Yurdaer Garip - Kulüpler Birliği Başkanı
Kulüpler Birliği Başkanı Yurdaer Garip Müslüman aleminin en önemli bayramlarından olan Ramazan Bayramının herkese hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunurken özelde kulüp yöneticilerinin genelde ise tüm islam aleminin bayramını kutladı.

Salih Işık – Futbolcular Derneği Başkanı
Futbolcular Derneği Başkanı Salih Işık islam aleminin en önemli bayramı olan Ramazan Bayramının herkese sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerken ülkemiz üzerindeki ambargoların kaldırımlası temennisinde bulundu.

Mehmet Çavuş – Okçuluk Federasyonu Başkanı
Okçuluk Federasyonu başkanı Mehmet Çavuş mübarek ramazan bayramı nedeniyle tüm islam aleminin kutsal gününü kutlayarak spor ambargosunun yaşanmadığı bayramlar diledi.

Türker Yiğitcan – Atıclık Federasyonu Başkanı
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan mübarek Ramazan Bayramının tüm ülkeye ve tüm islam alemine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek sağlık mutluluk ve huzur diledi.

Mustafa Bekiroğulları – Masa Tenisi Federasyonu Başkanı
Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları mübarek ramazan bayramını en içten dileklerle kutlayarak hayırlı bayramlar dileğinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474