banner564

Alt yapı güçlenmeli

Genç oyuncuların futbola katkısının azaldığını belirten Fırat Canova, yeni nesiller yetiştirmek zorunda olduklarını belirtti

Alt yapı güçlenmeli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlılarını aralıksız sürdüren Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Fırat Canova’nın en büyük hedefi takım olma yönünde. Takıma transfer edilen kaleci Hasan Piro’nun da önemli bir isim olduğunu belirten Canova, diğer eksik noktalara da oyuncu alacaklarını aktardı.

Sıkıntılı çalışıyoruz
Yeni sezon hazırlıklarını sıkıntılı bir şekilde sürdürdüklerini belirten K.Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova, Lefkoşa’da ciddi anlamda saha sıkıntısı olduğunu vurguladı. Başkent’deki takım sayısının fazla oluşuna dikkat çeken Canova, her hazırlık döneminde bu sıkıntılarla baş başa kalındığını vurguladı. 

İyi bir kuşak yakalamak için öze dönüş
Takımda bu sezon öze dönüşün gündemde olduğunu, iyi bir kuşak yakalama adına yola çıktıklarını, ancak yeni nesilleri de yetiştirmenin gerek olduğunu vurgulayan Fırat Canova, artık bunu ciddi anlamda gerek duyulduğunu belirtti. 

Gençlerin futbola katılımı azaldı
Genç oyuncuların futbola katılımının azaldığını da belirten tecrübeli çalıştırıcı, yaşa önem vermeden boş mevkilere oyuncu alacaklarının da bilinmesini istedi. Hasan Piro’nun ülkenin en iyi kalecisi olduğunun unutulmaması isteyen Fırat Canova, takıma dahil edilmesinin önemli olduğunu, iyi bir takım olmak için çalışacaklarını belirtti. 

Hazırlık dönemini uzun tuttuk
Hazırlık dönemini uzun tuttuklarını ve ilerleyen dönemlerde idman sayısını altıya çıkaracaklarını da belirten Canova, hem yendiğinde hem de yenildiğinde taraftarın memnun kalacağı bir takım olacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474